ECOVACS — впевнена заявка на лідерство на ринку роботів-пилососів 

Роботи-пилососи ECOVACS не поступаються за якістю та функціями багатьом більш відомим брендам, таким як Roborock, наприклад, але при цьому відчутно дешевші. 

У статті ми хочемо розказати про цю ексклюзивну новинку та допомогти вам обрати нового улюбленого помічника, який зробить процес прибирання простішим та швидшим. 

Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO N8 Pro

Це універсальний робот нового покоління. Він має всі функції, які потрібні більшості користувачів:

  • лазерна навігація, завдяки якій робот сам будує карту прибирання;
  • електричний бак для води, який розуміє де і скільки потрібно виділити рідини;
  • прийнятна сила всмоктування 2600 Па, щоб не залишити і пилинки;
  • технологія 3Д-сканування забезпечує чудову орієнтацію в просторі — пилосос не плутається в дротах, об’їжджає предмети тощо;
  • спеціальні датчики для очищення килимів — не наливає зайвої води, тим самим зберігаючи сухість їх поверхні, та збільшує потужність, щоб ретельно зібрати бруд з ворсу;
  • працює до 2-х годин на одному заряді та керується зі смартфона. 

Зараз його можна придбати в «Цитрусі» з вигодою 3000 грн за 14 999 грн. У той час, коли його найближчий аналог — Roborock s5 max — коштує 17 999 грн. 

Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO N8 Pro PLUS

А це вже готовий тандем з робота-пилососа та док-станції для самоочищення. Про характеристики пилососа ми писали вище, він і сам по собі — чудове рішення для покупки. А разом зі станцією процес підтримки чистоти в оселі стане майже повністю автоматичним. Після прибирання робот самостійно вивантажує сміття в спеціальний мішок, який вам просто треба буде витрушувати десь раз на місяць. 

Вартість позбавлення від турбот прибирання 20 999 грн.  

Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT Т9

Ще одна модель робота-помічника, який зробить ваш дім чистішим і більш затишним завдяки функції освіження повітря. Це унікальна технологія, яка поки не має аналогів. 

Від попередніх його відрізняє збільшений до 5200 мАг ресурс акумулятора — на одному заряді він здатен працювати до 180 хв. Сила всмоктування складає 3000 Па, а ще помічник оснащений  додатковими функціями, такими як:

  • амортизувальна V-подібна турбощітка завдяки своїй гнучкості більш рухома при контакті з поверхнею;
  • мийний механізм OZMO Pro 2.0 здійснює до 480 вібрацій за хвилину. Пластина для миття щільно прилягає до забрудненого покриття, захоплюючи кожен міліметр. Попри високу ефективність прибирання, завдяки вдосконаленій технології робот прибирає тихіше, ніж будь-коли;
  • унікальна технологія OZMO контролює рівномірний рівень подачі води на мікрофібру, забезпечуючи ретельне миття підлоги без розводів;
  • технологія точної навігації TrueMapping 2.0 адаптується до будь-яких умов прибирання. DEEBOT T9 плавно переміщається при світлі або у повній темряві, щоб у вашій оселі при будь-яких умовах було чисто та затишно.

Також у робота є вбудовані розумні датчики, які допомагають чудово орієнтуватися в приміщенні та захищають його від зіткнень та падінь. А керувати процесом ви зможете за допомогою спеціального застосунку, запускаючи процес прибирання навіть дистанційно. Робот будує 3D карту приміщення, тому налаштування зони прибирання та будування віртуальних кордонів стало більш досконалим.

У «Цитрусі» ця модель зараз коштує 19 999 грн, замість 24 999 грн. 

Також ви можете придбати такого ж робота, але з розумною станцією автоматичного вивантаження сміття — ECOVACS DEEBOT OZMO T9 PLUS за 26999 замість 31999 грн.

Ви отримуєте 2 ґаджети в 1, а разом із цим чистоту та свіжість в оселі без зусиль. Залежно від інтенсивності прибирань, станцію потрібно буде очищати раз на декілька місяців.   

Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 Plus

Вдосконалений робот-пилосос від ECOVACS, який прибирає на будь-яких поверхнях, поєднуючи високу продуктивність із технологією штучного інтелекту. Завдяки передовій технології AIVI 3.0, флагманській системі навігації TrueMapping та вібраційному миттю OZMO™ Pro 3.0 він задовольнить всі ваші потреби в прибиранні.

З технічних особливостей вам також сподобаються:

  • AIVI 3.0 може автоматично ідентифікувати 18 різних типів об’єктів, як-от меблі, кабелі, гранульовані матеріали та інші об’єкти. Це дозволить вам заощадити час на прибиранні зайвих предметів із підлоги перед запуском пилососу.
  • Вбудована HD камера 960P зі світлочутливим сенсором має поле зору (FOV) 148,3°, що дозволяє ідентифікувати і знімати чіткі зображення статичних об’єктів, що рухаються, навіть у темряві.
  • Компактна док-станція для автоматичного вивантаження сміття.

Зараз придбати цього красунчика в «Цитрусі» можна з неймовірною вигодою 3000 грн за 29 999 грн. 

Робот-пилосос ECOVACS DEEBOT OZMO T10 TURBO

Найпомітніша відмінність цієї моделі від попередньої — революційна док-станція.

  • автоматичне очищення швабри забезпечує ретельне автоматичне прибирання та підтримку ганчірки у чистоті нон-стоп;
  • завдяки функції сушіння гарячим повітрям ви можете легко просушити м’які насадки для миття підлоги DEEBOT T10 TURBO, щоб уникнути неприємних запахів та знищити більшість бактерій. При цьому ви самі можете регулювати, як довго апарат сушитиме накладки для швабри;
  • самостійне наповнення чистою водою на станції для зволоження ганчірок.

Станція самоочищення пилососа дуже проста в обслуговуванні і все, що потрібно, це вилити брудну воду та влити чисту.

Ціна розумного помічника в «Цитрусі» складає 43 999 грн.

А якщо у вас ще залишилися сумніви чи варта ця техніка вашої уваги, ось ще декілька фактів про сам бренд ECOVACS:

  1. Отримав 80+ світових нагород за унікальну майстерність та дизайн.
  2. Має провідну науково-дослідну команду в галузі з кількістю проведених досліджень понад 800. 
  3. Понад 22 млн домогосподарств з різних країн обирають роботи-пилососи саме цього бренду.
  4. Володіє 1200+ патентами по всьому світу. 

Як бачите, «Цитрус» ретельно дбає, щоб ви отримували кращу техніку за доступними цінами. Тому сміливо купуйте своїх домашніх помічників у магазинах мережі чи на сайті.  

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук