Протягом останніх двох тижнів 2022 року, на залізничному вокзалі у Києві з’явилися Idealist, One Love, та корнер Milk bar. Редакція AIN.Business зібрала всю інформацію про нові заклади та пояснила, в чому особливість нової локації для ресторанного бізнесу. 

Idealist

  • Десятий Idealist відкрили на Вокзальній площі, 1, у Києві. Він розташований на другому поверсі Центрального вокзалу, одразу біля виходу до колій. 
  • Як пояснюють співзасновники, приміщення нової локації є досить великим: там можна і відпочити, і підзарядити свої гаджети.

«Приміщення кав’ярні збудоване зручно, щоб мати змогу приймати велику кількість клієнтів, не затримуючи їх перед потягом і не створюючи великі черги», – розповідають в Idealist.

Фото: TheVillage
  • Асортимент в кав’ярні такий самий, як і на інших локаціях: кавові напої й дріпи, випічка тощо. 
  • Окрім того, віднедавна Idealist відповідає за оновлення чайної та кавової карти в потягах «Укрзалізниці».
  • Заклад на Вокзальній працює з 6:00 до 22:00.

One Love

  • Шостий One Love відкрили на Центральному залізничному вокзалі, ліворуч від ескалаторів.
  • За словами співзасновника Володимира Задираки, локацію кав’ярні підбирали уважно й зважали на те, щоб там не було протягу. А інтер’єр майже не відрізняється від інших закладів мережі: стіл підібрали як у One Love в ЦУМі.
  • Відомо, що асортимент в меню ідентичний до інших кафе: є комбуча Eat Easy та десерти та кава.

«У цих закладів майже ідентичне меню, тож цей збіг свідомий. Це скоро тут з’явиться фото Руслана Лобанова. Створюємо комфортний естетичний простір», – каже Володимир Задирака.

Фото: «БЖ»
  • Заклад на Вокзальній працює з 9:00 – 21:00.

Milk Bar

  • Вітрина з фірмовими десертами від Milk Bar знаходиться на першому поверсі, праворуч від сходів на Центральному вокзалі в Києві. 
  • Як повідомляють представники, біля магазину є великий імбирний пряник та фотозона «Залізне Різдво», де можна зробити фото. 
  • Асортимент в Milk Bar на вокзалі поки невеликий, але він щоденно оновлюється. Планують представити три бестселери: «три молока», чізкейки, різдвяні пудинги тощо. 
  • Вітрина на Вокзальній відкрита з 11:00 – 23:00.
Фото: Facebook Milk Bar

В чому секрет нової локації для закладів

Співвласники у соцмережах своїх закладів пояснюють мету відкриття на новій локації:

«Маленький Idealist з’явився, щоб додати тепла й затишку великому бетонному місцю швидких потягів», –  розповідають у мережі.

«Ми всі знаємо це відчуття – вайб дальньої дороги, довгоочікувані зустрічі з друзями й близькими. Це місце натхненне бажаннями, мріями і щирими почуттями», – кажуть у One Love. 

«Вокзал – це надзвичайно важливий для міста простір, і зараз в ньому відбуваються швидкі зміни. Нова команда прагне перетворити його на один з найкращих вокзалів Європи. Тож вони звернулися до мене та запропонували взяти участь в цьому перетворенні», – розповів співвласник Milk Bar.

Як пояснює пресслужба «Укрзалізниці», вони хочуть перетворити головний вокзал України на зручний та сучасний пасажирський хаб з різноманітними фудкортами, кав’ярнями, зонами відпочинку тощо. Тому для цього компанія запросили до співпраці низку українських компаній, які допоможуть втілити мету: представити новий сервіс на залізниці. 

«Ми запросили на Центральний залізничний вокзал низку якісних та відомих на всю країну партнерів, щоб ваш досвід перебування на вокзалі докорінно змінився! Представляємо нових резидентів по черзі та запрошуємо інших до співпраці – прямо через приватні повідомлення у Facebook!», – пояснюють у пресслужбі.