Як створити напис тілами окупантів: бот «Папка в пакєтє»

Хоча бот «Папка в пакєтє» розробники створили ще на початку повномасштабної війни, найбільшої популярності він набув на роковини дня народження Степана Бандери.

1 січня 2023 року російські ЗМІ опублікували новину про те, що українці нібито виклали його портрет тілами вбитих окупантів. Проте, вони забули згадати, що картина є графікою й «зробити напис» мертвими російськими солдатами може кожний охочий. Допоможе в цьому бот «Папка в пакєтє». З виходом пропагандистських новин, українці підхопили тренд, – аудиторія боту зростає щодня. AIN.UA розповідає, як він працює.

Як створити напис

  • Бот «Папка в пакєтє» доступний безкоштовно в Telegram.
  • Запустіть бота та напишіть в полі тексту бажаний напис.
  • Відправте боту повідомлення та зачекайте на результат.
  • Щоб зробити листівку на піщаному, а не засніженому фоні, повідомлення боту слід почати зі слова «літо». А щоб додати святкову рамку, варто стартувати зі слова «педофіл» – новий фон додали на день народження президента Росії.
  • Згенеровану картинку можна завантажити або переслати в інші чати.
  • Крім того, бот «Папка в пакєтє» додати в чат з друзями.
Зображення: «Папка в пакєтє»

Про бот

Як розробники бота розповіли виданню Liga.net, за першу добу з моменту виходу фейкових новин, «Папку в пакєтє» використали 14 000 нових користувачів. AIN.UA команда зазначила, що вже з другого на третє січня – більше 40 000 унікальних юзерів спробували бота. При цьому, за перший місяць існування «Папка в пакєтє» нараховувала лише близько 2000 користувачів.

За словами програмістів, що є товаришами, ідея виникла раптово. Спочатку побачили подібне зображення в мережі, згодом думали створити стікери для Telegram або пензлі для фотошопу, проте невдовзі запустили бота. Розробники стверджують, що це найпростіший спосіб у два кліки згенерувати картинку. 

Бот не є комерційним проектом. Програмісти не рекламували його, а в користувачів просять лише донатити на «Повернись живим». В планах команди додати морський фон, а також розробити тематичні гіфки.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук