EcoFlow анонсував робота-газонокосарку, обігрівач та кулер

На виставці CES-2023 бренд EcoFlow, що став відомим в Україні завдяки своїм зарядним пристроям, анонсував ще кілька гаджетів, що працюють автономно: газонокосарку, обігрівач та міні-холодильник. Про це повідомляє The Verge.

Зображення EcoFlow, опубліковане The Vege
  • Міні-холодильник EcoFlow Glacier працює від акумулятора і вміє охолоджувати продукти та заморожувати лід. Автономного живлення йому вистачає на 24 годин за один заряд, за даними компанії. Він морозить 18 льодових кубиків за 12 хвилин, і вийде у продаж у квітні 2023 року.
  • EcoFlow Blade — це автономна газонокосарка із функцією збирання листя. Вона уміє автоматично будувати маршрут та об’їжджати перешкоди, а також паркуватися на станції, коли їй потрібна підзарядка. Також вона оснащена 4G-системою проти крадіїв, що сповістить власника про зміну локації пристрою. Навіть якщо пристрій і викрадуть, ним не зможуть користуватися, оскільки він працює з єдиним зареєстрованим ID. У продажу він з’явиться також у квітні 2023 року.
  • Портативний кондиціонер/обігрівач EcoFlow Wave 2 — це друга версія такого ж пристрою, який бренд запустив ще 2022 року. Він працює до 8 годин від з’ємної батареї, і вийде на ринок приблизно у травні 2023 року.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук