SoftServe відкриває офіси в Полтаві та Києві

В січні 2023 року українська SoftServe повідомила про відкриття нових офісів в Полтаві та Києві. Крім цього, як розповіли AIN.UA представники компанії, паралельно відбувається розширення наявних локацій у різних містах країни.

В SoftServe пояснили, що питання збільшення кількості робочих місць постало з запровадженням екстрених та планових відключень світла, а також загрозою повного блекауту.

«Відкриття нових просторів й розширення коворкінгів запровадили аби більшість працівників в Україні були в близькій доступності до офісів та мали можливість безперебійно працювати й під час блекаутів», – прокоментували в компанії.

  • Новий офіс у Києві, розрахований на 35 людей, відкрили на лівому березі. Він став третім робочим простором SoftServe в столиці. Як розповіли в компанії, таке місцезнаходження вирішує конкретну проблему: обстріли та перебої з електропостачанням нерідко спричиняли транспортний колапс, і працівникам з лівобережної частини міста було нелегко дістатися на роботу.
  • Коворкінг у Полтаві має площу 280 м2 й розрахований на 40 працівників. Новий офіс, зокрема, надає можливість автономної роботи попри відключеннях електроенергії. Як зазначається, саме в Полтаву з початком війни переїхала велика кількість працівників SoftServe з Харкова. Станом на січень 2023 року, в місті проживають близько 100 співробітників компанії.

Оскільки кількість людей, які відвідують офіси значно зросла, компанія розширює вже наявні офлайн-простори. В тернопільському офісі, що має площу 222 м2, облаштують ще два десятки робочих місць. Їх кількість подвоїться й в коворкінгу SoftServe у Вінниці.

В планах компанії на першу половину 2023 року – відкриття офісних просторів в Сумах, Кропивницькому та Черкасах. 

Чому це важливо

Як повідомила Анастасія Фролова, регіональна менеджерка SoftServe в Україні, протягом останніх місяців, кількість працівників в окремих офісах в пікові дні сягнула 50%. Одночасно в деяких містах побільшало працівників, які переїхали туди через війну як от в Полтаві чи Черкасах. Оскільки офіси матимуть безперебійне живлення та інтернет зв’язок, вони стануть альтернативним місцем для роботи навіть за повного блекауту.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук