GlobalLogic купує латиноамериканську  інженерну фірму Hexacta

Читати на RU

GlobalLogic, компанія групи Hitachi, оголосила про придбання Hexacta — латиноамериканської компанії цифрової інженерії та обробки даних. Як повідомили в компанії, придбання є частиною стратегії GlobalLogic щодо розширення своїх пропозицій і збільшення виняткових інженерних талантів.

Деталі угоди

  • Понад 20 років Hexacta успішно надає високоякісні послуги з розробки програмного забезпечення, ІТ-консультацій, UI/UX дизайну, аналітики даних. Команда інженерів Hexacta володіє глибоким досвідом роботи з великими даними та аналітикою, хмарними сервісами, розробкою повного стека та тестуванням.
  • Завдяки придбанню відомих фірм-розробників програмного забезпечення з кваліфікованими фахівцями, GlobalLogic продовжуватиме задовольняти високий ринковий попит клієнтів у всьому світі.
  • Як зазначили в GlobalLogic, стратегічне розташування Hexacta ідеально підходить для клієнтів у Північній та Південній Америці через часову та культурну близькість. Hexacta об’єднує 800 співробітників у 10 центрах в Аргентині, Колумбії, Перу, Сполучених Штатах і Уругваї під егідою GlobalLogic.
  • Сума угоди не розголошується, проте відомо, що Hexacta продовжить працювати зі своїм існуючим керівництвом і персоналом як дочірня компанія, що повністю належить GlobalLogic. Угода підлягає звичайному схваленню регуляторних органів і очікується, що вона буде завершена до кінця першого кварталу 2023 року.

Нагадаємо, GlobalLogic має кілька офісів в Україні та входить в топ найбільших українських IT-розробників. Японська Hitachi купила американську IT-компанію у березні 2021 року за $9,6 млрд.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук