Застосунки Twitter API не працюють. Здається їх хочуть позбутися

Читати на RU

Користувачі Twitter помітили, що сторонні застосунки на платформі сповіщають про помилки, пов’язані з Twitter API. Як пише видання 9to5Google, Twitter API може не працювати, однак з чим саме це повʼязано не відомо.

  • Широкомасштабний збій відбувається у всіх сторонніх програмах, включаючи Twitterrific, Fenix, Talon та багато інших на Android та iOS, а також macOS.
  • Tweetbot також страждає від збою API, але Tweetdeck для керування кількома обліковими записами та планування постів, працює злагоджено.
  • Компанія досі не надала офіційних пояснень, тому не відомо, чи є це тимчасовою проблемою, чи повʼязане із реформами в середині Twitter.

Чому це цікаво?

Цілком можливо, що Twitter позбувається сторонніх клієнтів. Ці застосунки, як правило, не приносять рекламних доходів для платформи, що є пріоритетом для Ілона Маска. Після зміни власників, компанія відчайдушно намагається вберегти рекламодавців, багато користувачів помітили ріст кількості та частоти реклами на платформі.

Twitter також змусив користувачів iOS переглядати вкладку «Для вас» за замовчуванням, а не вкладку «Підписки», яка показує дописи користувачів, за якими стежать. Програми які використовують API, але не є повноцінними клієнтами досі працюють. Це може означати, що зміни відбуваються навмисне, а не через випадковий збій.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук