«Укрпошта» знизила тарифи на відправлення до Литви, Латвії та Естонії на 45%

Читати на RU

«Укрпошта» знизила тарифи на доставку до Литви, Латвії, Естонії до -45%. В компанії кажуть, що прагнуть зробити максимально доступними відправлення до країн із найбільшою кількістю українських переселенців.

У рамках співпраці «Укрпошти» з поштовими операторами Lietuvos paštas (Литва), Latvijas Pasts (Латвія) та Omniva (Естонія) було знижено тарифи на відправку дрібних пакетів на 25%-35% залежно від ваги, та посилок на 35%-45%.

Тепер відправити браслет з українською символікою вагою до 250 г коштуватиме $5,73, пару книжок вагою 1 кг – від $11, а посилку вагою 5 кг – від $21.

Оформити відправлення можна у поштових відділеннях «Укрпошти» та в особистому онлайн-кабінеті, а також за допомогою мобільного застосунку «Укрпошти». Оформлюючи відправлення онлайн, кожен клієнт додатково отримує знижку – 3%. Для постійних відправників та корпоративних клієнтів діють накопичувальні знижки.

У рамках допомоги Україні впродовж 2022 року Естонія спільно з «Укрпоштою» запустили програму безкоштовної доставки посилок з гуманітарною допомогою. Крім того, пошта Литви зібрала і направила до українських благодійних фондів 20 вантажівок із одягом, а також 2 вантажівки із сортувальним обладнанням для «Укрпошти».

Пошта Латвії стала першою, хто розпочав співпрацю з Україною в галузі імпорту генераторів, павербанків, літій-іонних акумуляторів, портативних зарядних станцій, старлінків без мита та ПДВ. Відтепер товари критичного імпорту можна відправити із 600+ відділень пошти Latvijas Pasts.

«Укрпошта» здійснює доставку в 190 країн світу – окрім росії та білорусі, а також доставляє посилки, надіслані в Україну з більшості країн світу. Оператор спільно з поштою Польщі створили спеціальні умови на пересилання відправлень між країнами.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук