Apple показала нові MacBook Pro та Mac mini з процесорами M2 / M2 Pro / M2 Max

Компанія Apple 17 січня у короткому анонсі на менш ніж 20 хвилин представила нову лінійку процесорів на кілька нових компʼютерів на базі цих процесорів. Подивитись презентацію можна на офіційному сайті Apple або ж на YouTube. Оновлення було невеликим, у презентації немає навіть керівника Apple Тіма Кука, як і багатьох інших віце-президентів компанії.

MacBook Pro

Дизайн пристрою не змінювався, оскільки Apple оновила зовнішній вигляд ноутбуку порівняно недавно. Основна зміна — процесор. Нові Pro версії працюють на нових надпотужних процесорах M2 Pro та M2 Max, що були створені на базі M2 (стоїть у нових MacBook Air). У описі нових чипів Apple традиційна — таких результатів ще ніколи не було.

Ціна новинок — від $1999 за версію на 14 дюймів та $2499 за версію на 16 дюймів. Максимально дорога версія, яку нам вдалось зібрати, коштуватиме $6499. Новинка зможе працювати до 22 годин.

Mac mini

Оновлення Mac mini, найдоступнішого настільного компʼютера Apple також стосується саме чіпів та похідних від них. Тепер Mac mini доступний у комплектації з M2 та M2 Pro. Стартова ціна — від $599 за версію на M2 та $1299 за версію з M2 Pro.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук