Персоналізований та функціональний сервіс доставки товарів з Китаю з Meest China

Попри війну, український бізнес продовжує активно працювати. Сьогодні ми розповімо про особливості роботи та послуги логістичної компанії Meest China, яка вже понад 6 років займається доставкою посилок та комерційних вантажів з Китаю до України.

Meest China однією з перших відновила доставку посилок з Китаю в Україну під час війни, і продовжує розвиватися, покращувати сервіс та вводити нові послуги. Нещодавно компанія запустила нові напрямки, і тепер оформити доставку посилки з Китаю можна також до Польщі, Німеччини, Словаччини, Румунії та Угорщини. Це дуже зручно для українців, які через війну були змушені виїхати до цих країн.

Завдяки функціональному онлайн-сервісу, який працює як конструктор, Meest China зробила процес оформлення доставки посилок максимально зручним і простим для клієнтів. Головна ідея в тому, що клієнт може самостійно обирати саме ті послуги, які йому необхідні для швидкої та якісної доставки його товарів, не обмежуючи себе однією пропозицією. Це істотна перевага в порівнянні з іншими логістичними операторами, які надають стандартний набір функцій, не орієнтуючись на запити клієнтів.

Розповідаємо докладніше, як працює сервіс доставки Meest China.

Все починається з реєстрації на сайті. Вже на цьому етапі Meest China подбала про своїх клієнтів, створивши спеціальну інструкцію. У ній детально розписані умови доставки товарів, які є обмеження, а також всі етапи реєстрації на сайті Meest China. Якщо ж у процесі виникнуть додаткові питання, можна звернутися до служби клієнтської підтримки Meest China через свій «Особистий кабінет».

Після реєстрації обов’язково потрібно вказати адресу одержувача посилки. На цьому етапі ви зможете вибрати оператора доставки в Україні. Якщо потрібно, ці дані можна буде відредагувати.

Купувати товари можна безпосередньо у будь-якому китайському магазині. У цьому випадку вам необхідно вказати для доставки адресу складу Meest China в Китаї. Після того, як товари прибудуть, їх потрібно буде зареєструвати через свій особистий кабінет, потім оформити та сплатити доставку в Україну.

Якщо ви не хочете розбиратися з тонкощами покупки товарів з китайських онлайн-магазинів, можна скористатися сервісом Meest China Shop. Це сервіс викупу товарів з китайських маркетплейсів (таких як Taobao, Tmall, 1688) від компанії Meest China. Це чудова альтернатива покупки безпосередньо з китайських онлайн-магазинів. Ви заощаджуєте свій час на спілкуванні з китайськими продавцями, не займаєтеся викупом товарів і вирішенням різних проблемних ситуацій, а вибір товарів на Meest China Shop набагато більше, ніж на Aliexpress.

Компанія Meest China має свій власний сучасний склад площею 5000 квадратних метрів, де зберігаються всі посилки. Одна з головних переваг компанії – доступ клієнта до всіх складських послуг. Після оформлення та оплати замовлення (або реєстрації ваших товарів, якщо ви купували безпосередньо через китайські маркетплейси), можна замовити додаткові складські послуги. Стандартна перевірка товару за кількістю та на наявність пошкоджень відбувається автоматично та вже включена у вартість. Додатково можна замовити детальну перевірку + фотозвіт, щоб упевнитися у відповідності товару та відсутності браку. Для більш тендітних товарів при оформленні доставки можна вибрати покращене пакування.

Також ви можете скористатися послугою об’єднання або роз’єднання товарів у посилці. Наприклад, ви придбали кілька товарів у різних китайських виробників, але хочете отримати їх однією посилкою. Або, навпаки, вам потрібно сформувати кілька різних посилок із певними товарами в кожній. Все це можна зробити в особистому кабінеті Meest China всього за кілька кліків.

Доставка посилок із Китаю компанією Meest China здійснюється двома способами: авіа (від 14 до 20 днів) або морем (60-65 днів). По Україні доставкою займаються партнерські служби доставки та вартість автоматично включається до загального тарифу за доставку.

Meest China створила справді унікальний сервіс з повним спектром послуг, які допомагають клієнтам економити час, гроші та нерви. Довіряючи доставку Міст Чайна, завжди можна розраховувати на:

  • Організацію доставки будь-якої складності.
  • Мінімальні терміни доставки.
  • Допомогу у викупі товарів без переплат.
  • Високі стандарти обслуговування.
  • 100% гарантію за збереження товару.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук