Eldorado.ua надає перший модульний будинок для родини в рамках благодійного проєкту «Цеглинка для родинки»

Омніканальний ритейлер техніки та електроніки Eldorado.ua звітує про передачу першого будинку в рамках благодійного проєкту «Цеглинка для родинки». Партнером проєкту виступила компанія-виробник модульного житла Tera Monada. 

18 січня родина Дроздів із Чернігівщини отримала ключі від нового 4-модульного будинку, що розташований у їх рідному селищі Киїнка на Чернігівщині. 

Будинок облаштований усіма необхідними меблями та побутовою технікою: холодильник, пральна машина, бойлер, кондиціонер та інше – все, що потрібно для затишного побуту.

Мама та двоє дітей матимуть можливість комфортно розташовуватися в окремих кімнатах, поки тато захищає Україну в лавах ЗСУ. До новосілля діти отримали подарунки: смартфон для школяра та іграшку для дворічної дівчинки. А від генерального директора Eldorado.ua Віри Вітинської – генератор для забезпечення електроенергією будинку у разі перебоїв та відключень. 

Проєкт став можливим завдяки благодійній ініціативі Eldorado.ua «Цеглинка для родинки», в рамках якої кожен покупець Eldorado.ua може в магазині, на сайті чи в додатку задонатити символічні 23 гривні на «цеглинку» на житло для українських сімей, які його втратили. 

Половину вартості будинку для родини Дроздів на Чернігівщині сплатила компанія Eldorado.ua. 

Зараз клієнти Eldorado.ua продовжують донатити, на сьогодні зібрано майже 40 тисяч цеглинок, проєкт триватиме до кінця 2023. Це значить, що не одна українська родина отримає можливість жити комфортно у власному житлі. 

«Головна мета в Eldorado.ua – турбота про українські сім’ї. Побутова техніка – здебільшого сімейна покупка та забирає на себе всі побутові справи. А у родини з’являється можливість проводити більше часу разом, підтримуючи один одного, переглядаючи фільми чи готуючи домашку до школи. Саме тому ми організували цей проєкт допомоги родинам, які втратили власне житло. Я дуже ціную довіру наших клієнтів та вдячний їм за бажання допомагати тим, хто цього потребує. Чимало донатів – не одна, а кілька «цеглинок», є по 50 і 100. Тому цей будинок на Чернігівщині – «перша ластівка», далі готуємо наступні», — говорить Михайло Козлов, директор департаменту з роздрібної торгівлі Eldorado.ua.

«Наші будинки розраховані на більш як 10 років користування та вже підключені до всіх комунікацій. Кожен модуль створено майстрами з якісних матеріалів, із повним внутрішнім обладнанням та технікою. Кожна родина, для якої ми ставимо будинок, стає частинкою Tera Monada і ми дуже раді, що сьогодні сім’я Дроздів отримала новий будинок завдяки Eldorado.ua. Тільки спільними зусиллями ми зможемо побудувати міцний тил зараз та відбудувати нову Україну після Перемоги», – зазначає Шиян Марія, СЕО компанії-виробника будинків Tera Monada. 

Довідка

Eldorado.ua — зручний омніканальний постачальник техніки та електроніки. Мережа налічує 95 магазинів, має інтернет-магазин та зручний мобільний застосунок із різними варіантами доставки та забезпечує роботою понад 3,2 тисячі працівників. 

Компанія працює з 1999 року. За цей час близько 3 млн українців стали постійними покупцями техніки та електроніки в eldorado.ua, задовольняючи потреби своїх сімей. Від лютого 2022 компанія надала техніки та електроніки для ЗСУ та ТрО на загальну суму 10 мільйонів гривень.

Tera Monada – соціальний стартап, який створює комфортне та гідне житло для українців, які втратили свої домівки внаслідок воєнних дій. Заснований у червні 2022. Станом на січень 2023 введено в експлуатацію низку будинків для українців, власне житло яких зруйноване. 

Модульні будинки під запит сімей можуть бути встановлені за 3 дні. Будинки пристосовані до комфортного життя за будь-якої пори року та розраховані на використання до 50 років. Кожен модульний будинок має підключення до усіх комунікацій, повне внутрішнє оздоблення та декорування.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук