Український Impulse — найбільш завантажуваний додаток 2022 року в категорії Health

Український застосунок для тренування мозку Impulse став найбільш завантажуваним iOS-додатком 2022 року в категорії Health & Fitness. Про це AIN.UA повідомили представники команди додатку, посилаючись на дані Sensor Tower.

Що сталося

Як зазначається, станом на кінець січня 2023 року Impulse має понад 30 мільйонів завантажень. Понад половина з них — за 2022 рік.

Зображення в матеріалі: Impulse

До трійки найбільш завантажуваних додатків також увійшов застосунок для жіночого здоров’я Flo, і Sweatcoin, що конвертує кроки у валюту. Вони конкурували з українським Impulse і в минулих рейтингах.

«Сильна та драйвова команда, висока операційна ефективність, фокус і віра у власні сили дають змогу досягнути результатів про які ми лише мріяли на початку нашого шляху», — прокоментував СЕО Impulse Євгеній Костенецький.

Про Impulse

  • Impulse є частиною IT-компанії Headway, що розробляє мобільні EdTech-продукти.
  • Застосунок призначений для тренування мозку. Як вказують розробники, він покращує пам’ять, увагу та логічне мислення за допомогою bite-sized ігор. 
  • З початком повномасштабної війни Impulse став безкоштовним для українців. В компанії пояснили, що зробили це з ціллю допомогти покращити когнітивні здібності та відволіктися. Наразі додаток має 150 000 завантажень в Україні.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук