Prometheus анонсує курси по IT-підтримці, маркетингу та онлайн-торгівлі від Google

Читати на RU

Українська освітня платформа Prometheus відкриває реєстрацію на другий набір стипендіальної програми від Google.org та INCO. Програма дає безкоштовний доступ до професійних сертифікатів від Google на Coursera.

Що це за курси

  • Перший набір на цю програму пройшов у листопаді 2022 року, тоді Prometheus отримав 6000 заявок на навчання, 1000 студентів з них зараз завершують навчання на курсах.
  • Учасники другого набору програми «Професійні сертифікати від Google» зможуть вчитися на одному з двох курсів з Coursera: «IT-Підтримка» та «Цифровий маркетинг та електронна комерція».
    • «IT-Підтримка». Навчальна програма з п’яти послідовних курсів, розроблена Google.org і представлена ​​на Coursera, дозволяє учням навчатися за допомогою відеолекцій та різноманітних практичних завдань, які імітують реальні сценарії ІТ-підтримки, важливі для таких посад, як фахівець технічної підтримки, системний адміністратор тощо.
    • «Цифровий маркетинг і електронна комерція». На цій навчальній програмі з семи курсів студентів готують до першої роботи у сфері маркетингу та вчать використовувати такі інструменти, як Canva, Constant Contact, Google Ads, Google Analytics, Hootsuite, HubSpot, Mailchimp, Shopify і Twitter. Вміст курсів інтерактивний і розроблений співробітниками Google з досвідом роботи в цій галузі.
  • Ці курси складаються з відеозанять, практичних завдань, тестувань. Студентів навчать використовувати популярні інструменти та платформи, необхідні для старту роботи в ІT. Програма також включає менторські сесії, кар’єрні консультації, додатковий курс з вивчення англійської мови та навчання work-life-балансу.
  • Курси можна пройти за 2-3 місяці щоденного навчання, але зазвичай студенти вчаться протягом півроку. Після закінчення програми випускники отримають сертифікати.

Хто може подаватись, та як зареєструватись

На участь у програмі можуть претендувати громадяни України:

  • які повністю чи частково втратили роботу внаслідок військової агресії рф;
  • чия зайнятість опинилася під загрозою під час війни.

Взяти участь в програмі можуть лише кандидати, що зараз проживають на території України, мають чітку мотивацію вступити на програму та завершити навчання.

Щоб взяти участь у відборі, можна подати заявку онлайн.

Реєстрація триватиме до 5 березня 2023 року включно, а саме навчання стартує з 6 березня. Ті студенти, яких відберуть для участі у програмі, до 7 березня отримають листи-запрошення.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук