«Нова пошта» планує третій випуск облігації — серії «С»

Читати на RU

«Нова пошта» має намір розмістити третій у своїй історії випуск облігацій — серії «С». Як повідомляє «Інтерфакс Україна», Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку вже зареєструвала закритий випуск іменних корпоративних облігацій, проте деталей поки немає.

  • Дебютний випуск облігацій «Нова Пошта» розмістила у лютому-квітні 2019 року на суму 300 млн грн під 22% річних з терміном обігу до 22 серпня 2020 року. Кошти від розміщення облігацій було спрямовано на модернізацію інфраструктури та мережі відділень емітента.
  • У 2020 році «Нова пошта» здійснила випуск облігацій серії «B» на 700 млн грн з погашенням 28 лютого 2023 року, купонною ставкою 16% річних та періодичністю виплат чотири рази на рік. 40% залучених коштів буде направлено на будівництво логістичних центрів, а 60% — на їхню автоматизацію. Андеррайтером виступав «Райффайзен Банк».
  • 24 січня 2023 року Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку зареєструвала закритий випуск іменних процентних звичайних незабезпечених корпоративних облігацій «Нової пошти» серії «С». Детальна інформація поки відсутня.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук