Зʼявився чат-бот для Telegram, який видаляє порнографію з коментарів

Українці розробили чат-бот UA Anti Spam Bot, що автоматично видаляє фото- і відео-коментарі з порнографією у Telegram. Бот є безкоштовним і вже підключений для близько 500 українських Telegram-груп і каналів.

  • UA Anti Spam Bot автоматично видалятиме у Telegram-каналах і групах коментарі користувачів із відвертим вмістом — статевими органами чи сценами статевого акту.
  • Раніше ця функція була можливою для неприйнятих коментарів лише у форматі фотографій і наліпок.
  • Чат-бот видалятиме ще й неприйнятні коментарі з відео, відеостікерами, гіфками та відеоповідомленнями у форматі «кружечок».
  • Чат-бот охоплює вже понад 500 000 користувачів.

«Розробка була непростою: під час розробки чомусь блокувався коментар із відео приготування торта. Наразі функція працює майже відмінно, що робить онлайн-простір більш безпечним. Підкреслю, що наша команда першою створила такий безоплатний комплексний NSFW-фільтр для Telegram», — каже Дмитро Вакуленко, Conversational Frontend Engineer в IT-компанії Master of Code Global, автор ідеї та розробник UA Anti Spam Bot.

Зображення: UA Anti Spam Bot

Чому це цікаво?

З початком вторгнення РФ в соцмережах почали з’являтися шкідливі коментарі з координатами «прильотів», блокпостів, інформацією про рух української військової техніки, що могло призводити до загибелі цивільних і військових.

Тому в перші дні повномасштабної війни Дмитро Вакуленко, Conversational Frontend Engineer в IT-компанії Master of Code Global, розробив алгоритм, який за ключовими словами знаходив подію і локацію, після чого видаляв повідомлення та попереджував користувача, що подібну інформацію не можна поширювати.

UA Anti Spam Bot суттєво полегшив роботу адміністраторам чатів, оскільки автоматично видаляв небажані повідомлення. Наразі чат-бот не тільки видаляє шкідливі коментарі користувачів у Telegram-групах і каналах, а ще й має антишахрай-систему та функціонал повітряної тривоги.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук