Galaxy Unpacked: флагмани 2023 року від Samsung скоро в «Цитрусі» 

Samsung традиційно першим представив новинки своїх смартфонів. Презентували 3 нові моделі Galaxy S23, Galaxy S23+ та Galaxy S23 Ultra, які вже можна передзамовити в «Цитрусі» з додатковою вигодою. 

Так, якщо ви оформите передзамовлення з 1 лютого по 2 березня, то крім задоволення заволодіти новинками одними з перших, отримаєте ще спеціальні плюшки на вибір: 

  1. Сертифікат, який можна використати на покупку смартфонів, планшетів, аксесуарів та носимих пристроїв від Samsung, у тому числі й презентованих новинок. Сума сертифіката залежить від обраної моделі:
  • 6 000 гривень до Samsung Galaxy S23 Ultra;
  • 5 000 гривень до Samsung Galaxy S23+; 
  • 4 000 гривень до Samsung Galaxy S23.
  1. Вигода з trade-in. Обмінюючи свій старий смартфон на одну з представлених новинок, ви отримаєте додаткові 6, 5 чи 4 тисячі гривень по аналогії з описаною вище схемою. До обміну приймаються будь-які смартфони з функціонуючим дисплеєм та оціночною вартістю від 1 500 грн. 

А перші 50 зареєстрованих та перевірених покупців гарантовано отримають додаткову 1 000 грн. Умова дійсна лише 24 години з моменту старту передзамовлень. 

А тепер розкажемо про презентовані флагмани. 

Почнемо знайомство з Galaxy S23 та Galaxy S23+. Цього року вони отримали новий дизайн з розташуванням камер, як у торішньої Ultra. Із особливостей – селфі-камера з нічною зйомкою, потужний процесор та неймовірно яскравий дисплей. Селфі, зроблені в темряві, порадують своєю яскравістю та мінімальним рівнем шуму. Основна камера також робить чіткі та якісні фото в будь-який час доби завдяки матриці з високою роздільною здатністю та інтелектуальними пікселями, які поглинають світло. Також новинки отримали ексклюзивний потужний процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 та витривалі батареї на 3900 та 4700 мАг відповідно. Яскравий екран з частотою оновлення 120 Гц забезпечує плавне прокручування, а спеціальна функція захищає очі навіть у темряві. 

У «Цитрусі» ціни стартують від 39 999 гривень.

Galaxy S23 Ultra має естетично бездоганний дизайн виконаний з перероблених матеріалів – турбота про довкілля в кожній деталі. Вбудований S Pen дає змогу зручно та швидко робити нотатки та малювати на професійному рівні. Для неперевершених фото та відео Galaxy S23 Ultra має 200 Мп камеру з найбільшою серед серії Galaxy матрицею та 10х оптичний зум. Інтелектуальні режими допоможуть робити чіткі деталізовані кадри за будь-якого освітлення. Акумулятор на 5000 мА/год забезпечує тривалий час роботи, а у поєднанні з революційно швидким процесором цей флагман справляється з будь-якою задачею та може ефективно працювати в режимі мультизадачності. Дисплей Dynamic AMOLED 2X забезпечує чітке відображення й бездоганне відтворення кольорів незалежно від налаштованого рівня яскравості. Частота оновлення екрана динамічно регулюється в діапазоні до 120 Гц, щоб уникнути ривків і заощадити заряд акумулятора.

Оформити передзамовлення в «Цитрусі» можна від 57 999 гривень.

«З нашого досвіду, перші партії новинок завжди дуже швидко розлітаються, особливо, коли ми говоримо про флагмани від Samsung. Тому, щоб скоріше отримати бажаний новенький смартфон, краще робіть передзамовлення. Тим паче з такими вигідними додатковими умовами, як зараз», – порадили представники «Цитруса». 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук