«НП Діджитал» планує найняти 200 працівників до кінця року

ІТ-компанія «НП Діджитал», яка входить до групи компаній «Нова пошта», активно шукає спеціалістів, оскільки планує до кінця року майже подвоїти штат. Про це йдеться в повідомленні підприємства.

  • Зараз в «НП Діджитал» працює 350 співробітників. До кінця року заплановано залучити до роботи ще 200 працівників. Таким чином, загальний штат може зрости до 550 людей.
  • Наразі шукають аналітиків, DevOps, фахівців з кібербезпеки, front-end  та back-end  розробників. Вакансії можна переглянути на rabota.ua, Djinni, DOU, LinkedIn, або надіслати CV на [email protected].
  • Компанія планує розвиватися не тільки всередині групи «Нова пошта», але також надавати  послуги іншим клієнтам, як в Україні, так і за кордоном.

«Ми плануємо вийти на ринок як окремий гравець, який обслуговує не лише Нову пошту, вже цього року. Ми зможемо запропонувати ринку продукти, пов’язані з поштовими перевезеннями: оперативний облік посилок, контроль руху автотранспорту тощо», – розповів Андрій Чепіга, директор «НП Діджитал». 

  • «НП Діджитал» створили наприкінці 2021 року. В березні 2022 року компанія увійшла до «Дія City».

Чому це цікаво

У часи, коли багато компаній проводять скорочення персоналу, активний рекрутинг з боку «НП Діджитал» є цікавим кейсом, який свідчить про впевненість у власних можливостях як запропонувати замовникам конкурентний рівень сервісу, так і підтримувати його ресурсно.

Враховуючи кількість спеціалістів, які щодня стають відкритими для нових можливостей, можна очікувати, що «НП Діджитал» швидко задовільнять свої потреби у фахівцях, можливо навіть на вигідних, у першу чергу для себе, умовах. Оскільки ситуація на ринку праці як в Україні, так і за кордоном, складається таким чином, що кандидати все більше схиляються до послаблення власних зарплатних очікувань.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук