На Twitch запустили нескінченний серіал. Його генерують DALL-E і ChatGPT

Читати на RU

З 14 грудня 2022 року на платформі Twitch безперервно йде серіал Nothing, Forever («Нічого, назавжди»). Як повідомляє Vice, його запустив менеджер Microsoft Azure Скайлер Хартл. Фішка в тому, що серіал без зупинки генерують нейромережі.

Зазначається, що алгоритми нейромережі DALL-E відповідають за візуальну частину, а ChatGPT прописує діалоги персонажів, які після цього озвучуються синтезаторами мови. Крім цього, в роботі беруть участь Stable Diffusion і Azure Cognitive Services.

«Окрім обкладинки та сміху, який ви чуєте, все інше – генеративне. Це, зокрема діалоги, мова, режисура (кадри й їх тривалість, фокус на персонажі, тривалість сцен), рух персонажів та музика».

Автор серіалу також додав, що сюжет фактично розвивається залежно від коментарів глядачів. Таким чином, він може змінюватися. Загалом, Nothing, Forever створили, як анімаційну пародію ситкому «Сайнфельд», який виходив у 1980-х роках і був популярним в Америці. Проте, на відміну останнього, дія відбувається у сучасному Нью-Йорку.

Сцени зазвичай відбуваються в квартирі головного героя, Ларрі, та розділені статичним знімком його будинку. Іноді Ларрі виступає з стендапами, також в серіалі періодично відтворюється фальшивий телевізійний канал, який прокручує вигадані телепрограми.

«Nothing, Forever – це шоу ні про що, яке триває вічно. Щось подібне до популярних ситкомів минулого, за винятком того, що цей ніколи не закінчується. Серіал завжди триває та продовжуться 365 днів на рік, а новий контент генерується щохвилини», – написано в описі серіалу.  

Оскільки більшу частину контенту генерує ШІ, час від часу герої серіалу поводять себе дивно, говорять з затримками, діалоги перетікають з одного речення в наступне, а доріжка сміху відтворюється з випадковими інтервалами. Це все робить сюжет смішним, а глядачі вже почали сворювати меми в соцмережах, розповідаючи про Nothing, Forever.

Серіал можна подивитися за посиланням.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук