IT-компанія Master of Code Global запускає проекти в Польщі та шукає спеціалістів

IT-компанія Master of Code Global, представлена в Україні офісами у Черкасах і Києві, починає масштабування команди в Польщі. Про це AIN.UA повідомили в компанії.

  • Людей шукають на проєкти розмовних рішень із використанням штучного інтелекту, які Master of Code Global запускає спільно з компанією-партнером у Польщі.
  • Також Польщу обрали в якості альтернативної локації для задоволення потреб клієнтів у 2023 році.
  • Взаємодія з талантами у Польщі передбачає віддалений формат співпраці. Умови співпраці передбачають відсутність випробувального терміну, покриття участі в освітніх подіях, відпустки і сік-ліви, тімбілдінги та інші бенефіти.

«Як мультикультурна компанія, ми зацікавлені в талантах — це можуть бути як локальні англомовні професіонали різних національностей, так і українки та українці, які проживають у Польщі», –

коментує Наталія Єрісова, Head of Global Recruitment у Master of Code Global.
  • Загалом Master of Code Global налічує понад 250 Майстрів (так у компанії називають колег), які знаходяться в Україні, Польщі, Північній Америці та інших локаціях. Перший Solution Engineer у Польщі вже прийняв джоб-офер і розпочав онбордінг у компанії.
  • Наразі у Польщі відкриті 2 вакансії: Solution Engineer та Bot Developer. Впродовж року з’являтимуться нові вакансії.

Master of Code Global — IT-компанія, що спеціалізується на розробці розмовних рішень із використанням штучного інтелекту. Компанія заснована у 2004 році. Master of Code Global співпрацює з клієнтами з Північної Америки, Західної Європи та Близького Сходу. Портфоліо налічує 400+ проєктів для T-Mobile, World Surf League, Aveda, Jo Malone, LivePerson, eBags, Estee Lauder та багатьох інших брендів.

Серед проектів Master of Code Global для наближення України до перемоги в повномасштабній війні, розв’язаній росією:

  • UA Anti Spam Bot – автоматично видаляє коментарі користувачів у Telegram-групах і каналах із інформацією, що може нашкодити військовим і цивільним.
  • Employer Bot – дозволяє українським роботодавцям у регіонах швидко розміщувати вакансії.
  • «ВолонтерВантаж бот» – дозволяє швидко шукати водіїв у воєнний час для доставки гуманітарної допомоги чи вантажу для потреб захисників.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук