Сергій Петренко відкрив новий коворкінг в Одесі

Читати на RU

Одеський підприємець Сергій Петренко відкрив у місті новий коворкінг мережі Community42. Про це він повідомив у Facebook. Коворкінг Rivera hub знаходиться на другому поверсі ТРЦ «Рівʼєра» і розрахований на 50 місць.

«Тут завжди є світло, оскільки потужності генераторів ТРЦ більш ніж достатньо на все, включаючи ескалатори та опалення. А панорамне вікно зараз заливає приміщення яскравим, хоч і зимовим, сонцем», – зауважив Петренко.

  • Вхід на другому поверсі біля ліфту коло входу №3. Коворкінг відчинений з 10 до 18, день роботи коштує 250 грн (оплата приймається тільки картками). Кава та чай включені в тариф.
  • ТРЦ обладнано декількома генераторами на 2 МВт, є паркінг, яким можуть користуватися відвідувачі.
  • Коворкінг розміщується у просторому приміщенні з панорамними вікнами. Як розповів Сергій в коментарі AIN.UA, незважаючи на те, що коворкінг запрацював лише пару годин тому, у нього вже є перші клієнти.

Чому це важливо

Через масовані ракетні обстріли росіянами критичної інфраструктури України, одесити стикнулися з довготривалими блекаутами. Одеса стала одним з українських міст, які постраждали найбільше. Тому, як відмітив Сергій Петренко, люди почали працювати там, куди раніше, як правило, ходили з взагалі іншою метою.

«Тому ми експериментуємо – робимо коворкінг в торговому центрі «Рів’єра», куди люди зазвичай не приходять працювати, але в нинішніх умовах сидять на фудкорті з безкоштовним wi-fi, незважаючи на шум, дітей і запахи їжі», – пише він.

Перший коворкінг «Термінал42», який Петренко відкрив у 2015 році, закрився у 2020-му, тому новий робочий простір наразі єдиний в мережі Community42.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук