Новозеландська Blackpearl Group купила NewOldStamp з R&D в Україні за $3,1 млн

1 листопада 2022 року новозеландська компанія Blackpearl Group оголосила про придбання продукту і бізнесу NewOldStamp з командою в Україні. Як повідомили AIN.UA в компанії, сума угоди склала близько $3,1 млн.

NewOldStamp-2
Фото у цьому матеріалі: NewOldStamp

Про NewOldStamp

  • У 2015 році Володимир Заставний заснував мультипродуктову компанію, в яку увійшла й NewOldStamp – SaaS-платформа, що допомагає компаніям створювати та централізовано керувати брендованими email-підписами працівників та використовувати їх для просування. 
  • Іншими продуктами є: 
    • MySignature – сервіс, що допомагає малим бізнесам та підприємцям підтримувати та рекламувати свій бренд за допомогою підписів та онлайн бізнес карток, покращувати ефективність листування.
    • Cheqmark – сервіс, за допомогою якого користувачі можуть швидко організувати свої щоденні справи через списки завдань та впровадити нові корисні звички. 
  • Blackpearl Group придбала лише продукт і бізнес NewOldStamp. На сьогодні по даним компанії, NewOldStamp має понад 3600 клієнтів у різних регіонах, для яких було створено понад 5 мільйонів професійних email-підписів. Станом на 1 листопада 2022 року сайт платформи отримав понад 1 мільйон органічних річних відвідувань.
  • NewOldStamp базується у Львові з командою в 27 людей. Після угоди вони продовжать працювати в Україні і розвивати платформу NewOldStamp під старим брендом, але вже під парасолькою материнської Blackpearl Group.
NewOldStamp-1

За словами засновника Newoldstamp Володимира Заставного, пропозиція від Black Pearl Group була не єдиною – продукт хотіли купити й інші компанії.

«За останні роки завдяки професійності нашої команди нам вдалось досягнути чудових результатів, тому ми отримали цікаві пропозиції від декількох глобальних гравців. Ми вирішили об’єднати наші зусилля та команди разом із Black Pearl Group, щоб разом стати лідерами в своїй ніші та розвивати нові напрямки», – каже Заставний.

Про Blackpearl Group

  • Blackpearl Group позиціонує себе як технологічну компанію, яка розробляє, купує та продає хмарні сервіси, що дозволяють приймати рішення на основі даних. Вони складаються з набору додатків для підвищення продуктивності та формування попиту для малого та середнього бізнесу.
  • Blackpearl Group була заснована в 2012 році із офісами у Веллінгтоні, Нова Зеландія та Феніксі, штат Аризона. У 2016 році компанія заручилася підтримкою Тіма Крауна, засновника та голови правління компанії Insight Enterprises, що входить до списку Fortune 500, акції якої торгуються на біржі NASDAQ. 2 грудня 2022 року Blackpearl Group стала публічною компанією, акції якої торгуються на біржі NZX.
  • Для Blackpearl Group купівля NewOldStamp – це економічно ефективний спосіб розширити можливості роботи з аудиторією, створити сприятливі умови для перехресних продажів, а також отримати доступ до провідної експертизи на ринку.

«Наша стратегія — це набагато більше, ніж просто придбання технологічних компаній для отримання прибутку, це — отримання доступу до нових талантів і ринків, а головне — прискорення органічного зростання. Наша приватна платформа дає нам змогу допомагати компаніям, які ми купуємо, прискорити їх зростання та розвиток», — прокоментував засновник і генеральний директор Blackpearl Group Нік Ліссет.

  • NewOldStamp продовжить працювати зі своїм поточним керівництвом і персоналом як дочірня компанія, що повністю належить Blackpearl Group. 
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук