Шейри кохання разом з «Цитрусом»: ідеї подарунків до Дня закоханих

3

Зовсім скоро День закоханих і на честь найбільш романтичного свята «Цитрус» підготував знижки, щоб кожен міг порадувати себе чи коханих кращими подарунками. А також можливість отримати ще більше кешбеку:

  1. З 9 по 14 лютого включно робіть покупки в «Цитрусі» та отримуйте за них кешбек і спеціальне посилання.
  2. Діліться цим посиланням з друзями та близькими та отримуйте кешбек за їх покупки. 

Раптом ви ще не визначилися з подарунком, ми підготували цікаві варіанти за найкращими цінами. Обирайте, що більше до вподоби, та купуйте в «Цитрусі». 

  1. Почнемо з техніки Apple. По всьому світу її обирають у подарунок, коли хочуть підкреслити свої почуття. iPhone, Apple Watch, Airpods, Macbook – універсальний спосіб сказати «я тебе кохаю», який однаково зрозумілий всім.
  1. Турботливими подарунками стануть б’юті-ґаджети: тример від Philips, масажер-щітка для очищення обличчя від Foreo чи аналог від Jordan Judy. Їх можна дарувати як жінкам, так і чоловікам – адже гарними та доглянутими хочеться бути всім. 
  2. Для любителів комфорту та активного відпочинку можна підібрати стильний рюкзак, наприклад, від бренду Ozuko. А на рюкзаку Divoom Backpack-M можна навіть любовне послання створити завдяки вбудованому LED-дисплею.
  3. Меломанам і тим, хто не уявляє життя без музики, оберіть портативну колонку чи новенькі бездротові навушники: JBL Flip Essential 2, Divoom Voombox-outdoor, realme Buds Air 3 – це всього декілька можливих варіантів з десятків, які представлені в «Цитрусі».
  1. Доповнити романтичний вечір 14 лютого і ще багато-багато приємних вечорів потім можна за допомогою розумного штопора. Один рух і можна насолоджуватися улюбленим напоєм. 
  2. Ще один безпрограшний варіант – новенький смартфон. У «Цитрусі» радять придивитися до моделей OPPO A76 та Samsung Galaxy A73 – у них ідеальне співвідношення ціни, якості та можливостей. Стильний дизайн, бездоганні знімки, мультимедійна потужність та достатньо пам’яті, щоб зберегти всі цінні спогади. І, що зараз особливо важливо, місткі акумулятори, щоб кохані завжди залишалися на зв’язку. 
  3. Аксесуари для ґаджетів – вони завжди потрібні, але їх покупка постійно відкладається. Тому, поки в «Цитрусі» діють святкові знижки, порадуйте себе коханих новими чохлами, наліпками чи кейсами. 

Обирайте подарунки в «Цитрусі» та діліться коханням з найріднішими. 

Залишити коментар

Коментарі | 3

Пошук