В Європі запустили акселератор для українських стартапів

В Європі запустили чотиритижневий акселератор V4Region Up Innobooster від Wolves Summit для українських компаній. За умовами програми, стартапи мають представити MVP продукту, який буде корисним у відбудові України після війни.

  • V4Region Up Innobooster допомагає українським підприємствам, які постраждали від війни, переїхати. Програма також підтримує підприємців, які братимуть участь у відбудові України.
  • Під час акселератора 15 стартапів пройдуть чотиритижневе навчання. Також програма включає підтримку від менторів.
  • Програма створена для стартапів, які вже мають мінімальний життєздатний продукт.
  • Враховуючи наслідки російського вторгнення в Україну, акселератор зосереджуватиметься на «критичних викликах», таких як психічне відновлення, освіта біженців, енергетична інфраструктура, засоби відновлення міст і технології відділень швидкої допомоги.

Під час демо-дня акселератора в травні дискусійна панель запропонує ідеї та обговорення майбутнього стану технологічної екосистеми України. Засновники виступатимуть перед журі та аудиторією інвесторів у рамках 17-го Wolves Summit у Вроцлаві.

Нова ініціатива підтримується грантовими коштами з Фонду регіональної співпраці Visegrad 4, а також кореляційними ресурсами для стартапів із чотирьох країн-учасниць: ISE Accelerator (Україна), Startup Campus (Угорщина), Dex Innovation Center (Чехія) та Wolves Summit (Польща.)

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук