monobank розширює інженерну команду. Шукають 20+ tech-спеціалістів

Читати на RU

Компанія monobank, яка розвиває фінтек-проекти в Україні та Польщі, оголосила про інженерну реструктуризацію компанії і відкрила одразу 20+ вакансій в ІТ. Про це повідомив співзасновник Олег Гороховський.

Як пояснив Гороховський, нові спеціалісти потрібні компанії для того, щоб встигати за масштабуванням компанії.

«Пройшло вже 6 років від створення нашої компанії і, здається, тільки зараз настав момент, коли ми переходимо від стану стартапу до зрілості. Такі моменти завжди супроводжуються кризою зростання та вимагають створення нових процесів. Наприклад, зараз ми працюємо над проектом у Польщі, при цьому ресурсів на розвиток monobank поменшало, а наша мета — зберегти гнучкість і мобільність розробки та навчитися розробляти багато нових продуктів і сервісів паралельно», – пояснив Олег Гороховський.

Компанія відкрила низку вакансій для Tech Lead/Solution Architect, java-розробників різних рівнів, middle/senior Android-розробників, бізнес-аналітиків та UI/UX дизайнерів. За словами Гороховського, компанія плнує винайняти понад 20 ІТ-спеціалістів в даних напрямках.

Нагадаємо, в січні компанія запустила передзамовлення на картки свого польського продукту stereo. Офіційний реліз заплановано на перший квартал 2023. Як повідомив Гороховський, команда вже отримала понад 180 000 заявок.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук