Скоро День закоханих: ось три ноутбуки ASUS Zenbook, які можна подарувати коханій людині

2

День усіх закоханих — для багатьох пар особливе свято, а це означає, що вибору подарунка доведеться приділити особливу увагу. Адже він має водночас символізувати турботу та симпатії, бути приємним на вигляд та бажано — корисним. З року в рік користувацька електроніка — смартфони, планшети та ноутбуки — б’є рекорди популярності як подарунок на День святого Валентина. Саме такий подарунок може справити враження на свято і потім довго ще тішити нову власницю (або власника), допомагаючи працювати та розважатись. 

Подарунковий ноутбук має бути стильним, ультрапортативним та продуктивним. Ось добірка з трьох моделей ASUS Zenbook з OLED-дисплеєм, які відповідають усім цим критеріям. Тож, якщо ви ще не визначилися з подарунком на 14 лютого, ось вам готові варіанти, що зачарують вашу половинку. 

Zenbook 14 OLED (UX3402) — потужний та легкий ноутбук у японському стилі

Zenbook 14 OLED — симпатичний, легкий і водночас потужний пристрій. Створюючи його стиль, дизайнери надихалися старовинним японським мистецтвом «кінцуґі». Це мистецтво лагодження кераміки: коли чашка чи ваза розбивалася, замість викинути уламки, майстри склеювали їх золотистим чи сріблястим лаком. Візерунок на кришці ноутбука Zenbook 14 OLED нагадує витончені золотаві лінії «кінцуґі». Кришка ноутбука доступна у двох нових свіжих кольорах: задумливий синій (Ponder Blue) та зелений селадон (Aqua Celadon).

Ноутбук оснащений потужним процесором Intel Core 12-го покоління, має 16 ГБ оперативної пам’яті, а також твердотільний накопичувач на 1 ТБ. Це означає, що ноутбук водночас працюватиме швидко та матиме достатньо місця на диску для робочих файлів, фільмів та ігор. Ці файли є на чому дивитись: OLED-екран формату 2,8K зі співвідношенням сторін 16:10 підтримує технологію розширеного динамічного діапазону (HDR) та видає бездоганне зображення з кінематографічним колірним охопленням 100% DCI-P3. Точність відтворення кольорів на ньому підтверджує сертифікація від PANTONE.

Усе це вміщається у тонкому та легкому корпусі завтовшки 16,9 мм, який важить менше за 1,4 кг. Ноутбук вміє довго працювати без підзарядки завдяки акумулятору високої місткості. 

Zenbook Pro 14 Duo OLED (UX8402) з двома екранами — варіант для дизайнера або художника

ASUS Zenbook Pro 14 Duo OLED — це компактний 14-дюймовий ноутбук із двома екранами. Якщо ваша друга половинка — людина творча, і часто засиджується за макетами, анімацією чи ілюстраціями, їй він точно стане до вподоби. 

Адже обидва дисплеї в ньому орієнтовані саме на креативних користувачів: художників, дизайнерів, архітекторів, розробників:

  • Основний дисплей має 14,5-дюймову сенсорну OLED-панель із роздільною здатністю 2,8K, зі співвідношенням сторін 16:10. Ця панель має сертифікацію PANTONE Validated, VESA DisplayHDR True Black 500 і Dolby Vision. І вона не напружує очі, навіть якщо сидіти за роботою довгі години: це підтверджує сертифікат ергономічності TÜV Rheinland.
  • Другий екран ScreenPad Plus — це 12,7-дюймовий сенсорний дисплей завширшки з корпус. Він може працювати із новітніми високоточними стилусами, наприклад, з ASUS Pen 2.0. Цей екран вміє нахилятися під оптимальним для роботи кутом (що водночас відкриває великий вентиляційний отвір для кращого охолодження ноутбука). А в режимі ScreenPad Plus його можна використовувати як звичайний зовнішній дисплей, на який можна виводити програми або панелі інструментів для роботи з графікою, 3D-моделлю чи аудіо. 

У максимальній конфігурації цей ноутбук також може похвалитися флагманським процесором Intel Core i9 12-го покоління, відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti для ноутбуків, 32 ГБ швидкісної оперативної пам’яті та SSD на 2 ТБ, а також усіма необхідними портами. 

Два екрани разом із доволі потужним «залізом» означають, що цей ноутбук стане гарним подарунком людині, що багато працює з графікою або аудіо. Адже він вміє працювати швидко, тихо, адекватно відображає кольори та не напружує очі.

Корпус завтовшки 1,79 мм важить всього 1,7 кг, а отже ноутбук можна брати із собою у відрядження, на зустрічі з клієнтами чи на відпочинок. 

Zenbook S 13 OLED (UM5302) вміє працювати до 19 годин автономно

13-дюймовий ноутбук Zenbook S 13 OLED у максимальній конфігурації оснащений потужним процесором AMD серії Ryzen 6000 та відеокартою AMD Radeon. Це все поміщається у тонкому корпусі з магнієво-алюмінієвого сплаву (палітра кольорів: витончений білий, задумливий синій, зелений селадон, легкий бежевий). Сам ноутбук завтовшки 14,9 мм важить всього 1 кг.  

Серед інших його особливостей:

  • OLED-дисплей із роздільною здатністю до 2,8K, співвідношенням сторін 16:10 і тонкою рамкою.
  • Є всі інтерфейсні порти, необхідні для роботи та під’єднання інших пристроїв та периферії. За допомогою портів USB-C можна вивести сигнал 4K на зовнішні монітори, заряджати пристрій. Для під’єднання звукового обладнання є комбінований аудіороз’єм.
  • Zenbook S 13 OLED — один із найбільш автономних ноутбуків у своєму формфакторі: він здатен працювати без підзарядки до 19 годин поспіль. А технологія прискореної зарядки дасть підзарядити акумулятор від 0 до 60% всього за 49 хвилин. Ноутбук можна заряджати й від павербанків, завдяки сумісності з різними зарядними пристроями стандарту USB (технологія ASUS USB-C Easy Charge). 
  • Заради більшої безпеки розробники додали до цієї моделі антибактеріальне покриття ASUS AntiBacterial Guard, що на 99% пригнічує зростання бактерій на робочих поверхнях пристрою. 

Усі ці варіанти ноутбуків — водночас потужні, легкі та гарні, стануть в пригоді для роботи та відпочинку. Такий подарунок супроводжуватиме вашу половинку в усі моменти життя, допомагатиме та розважатиме, виконуватиме робочі завдання та даватиме можливість розслабитись за улюбленим серіалом або грою. 

Обрати найкращі варіанти ноутбуків можна тут.

Залишити коментар

Коментарі | 2

Пошук