Web3-стартап CUB3 залучив $6,5 млн. Серед інвесторів — Roosh Ventures

Стартап CUB3 залучив $6,5 млн у серії A для автоматизації винагород Web3 за дії у реальному житті. У раунді взяв участь венчурний фонд Roosh Ventures.

  • CUB3 — це платформа лояльності для спільнот, які винагороджують активних учасників. Компанія оголосила про залучення інвестицій у раунді серії А на суму $6,5 млн, який очолили американський BITKRAFT Ventures та британський Fabric Ventures.
  • До фінансування також доєдналися Roosh Ventures, CMT Digital, Compa Capital, Geometry Labs, Picks and Shovels, Red Beard Ventures та Sfermion.
  • Платформа CUB3 дозволяє брендам створювати власні програми заохочення для підвищення залученості та утримання клієнтів.
  • Бренди можуть використовувати інструмент для запуску кампаній, що спонукатимуть користувачів виконувати певні дії на різних платформах у Web2 і Web3 за матеріальні та нематеріальні нагороди завдяки цифровим активам.

Наприклад, користувачі, які надсилатимуть позитивні твіти про бренд, завантажать у Tiktok відео, де вони танцюють, чи займаються йогою у брендованому одязі, отримають бали, які зможуть обміняти на будь-що — від мерчу з автографом улюбленого артиста до квитків на закриті вечірки.

Чому це цікаво?

Компанія використовує штучний інтелект і машинне навчання для ідентифікації та оцінки поведінки на різних платформах та у реальному світі. Активність і винагороди зберігаються в блокчейні, завдяки чому користувачі зможуть бачити власний прогрес у порівнянні з іншими, а бренди отримають доступ до аналітики для вимірювання ROI.

«Web3 має неймовірний потенціал, адже пропонує нові моделі взаємодії у діджитал та реальному житті. Студії звукозапису та музиканти зможуть використовувати CUB3, аби підштовхнути користувачів до прослуховування нової музики, заохочувати ділитися треками на різних платформах та винагороджувати фанатів, які купують квитки безпосередньо у музиканта. Ми спостерігаємо залученість на рівні до 50% у кампаніях, де хорошим показником вважається 5%», — стверджує Мадді Бхатт, співзасновник та СТО компанії.

Roosh Ventures — фонд, який інвестує і запускає проекти у сфері машинного навчання та штучного інтелекту.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук