Запустився польсько-український акселератор Startup Bridge 2023

13 лютого розпочався набір на польсько-українську програму преакселерації Startup Bridge 2023. Організатори відберуть 15 українських стартапів, кожен з яких отримає пакети розробки на суму 10 000 злотих.

  • Взяти участь можуть Pre-seed/seed-stage стартапи, які зацікавлені в можливостях польського та європейського ринків (навчання, партнерство, можливості фінансування).
  • Не менше 50% акцій юридичної особи належать громадянину/громадянам України, а юридична особа створена не більше 60 місяців (5 років).
  • Засновники стартапів мають володіти англійською достатньо добре, щоб спілкуватися.⁣
  • Пріоритетом будуть компанії, які впливають на післявоєнну відбудову України.⁣

Переможці отримають кілька індивідуальних сеансів з менторами, акредитованими PUSB. Також цикл зустрічей із керівниками C-рівня українських стартапів, які зуміли розширити свій бізнес у всьому світі та залучити кошти від міжнародних інвесторів та бізнес-ангелів.

Переможці отримають до 10 000 злотих. Третину з них варто витратити на роботу з менторами та експертами. Решту витратять згідно з індивідуальним планом розвитку кожного стартапу. Також перемога включає спеціальний безкоштовний коворкінг у Варшаві.

Набір учасників розпочався 13 лютого і триває до 13 березня. Пізніше відбудеться аналіз заявок та вибір 15 найкращих стартапів. У квітні розпочнеться реалізація програми: досягнення поставлених цілей, участь у мітапах, робота 1:1 з менторами, придбання необхідного обладнання або консультації, підготовка до фінального пітч-дня та презентація стартапу інвестору.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук