Велике повернення Dyson у «Цитрус»

2

Якщо ви давно мріяли про техніку Dyson, то у «Цитруса» для вас є чудова новина! З 13 лютого відкрите попереднє замовлення на найочікуваніші моделі: стайлери для волосся та компактні акумуляторні пилососи. 

Девайси від Dyson – справжня магія у ваших руках. 

Стайлери обожнюють жінки зі всього світу, бо з його допомогою можна створювати найрізноманітніші укладки без зусиль та спеціальних навичок. Він фактично все робить сам, вам треба лише обрати потрібну насадку. До речі, у «Цитрусі» є 3 варіанти комплектації.

Стайлер Dyson Airwrap HS05 Customised – Kit 5:

  • 30-мм насадка Airwrap для об’ємних локонів;
  • 40-мм Airwrap для розпущених пружних локонів та легких хвиль;
  • жорстка щітка з посиленим потоком повітря Coanda для розгладжування прямого волосся;
  • шапка з широкими зубцями для укладки кудрявого від природи волосся;
  • кругла щітка для збільшення об’єму.  

Стайлер Dyson Airwrap HS05 Customised – Kit 2

Від попереднього набору відрізняється тим, що замість шапки з широкими зубцями має 20-мм насадку Airwrap для формування чітких, густих і довготривалих локонів та хвиль. Цей варіант особливо оцінять любительки хвилястого волосся, адже він має аж 3 насадки для таких укладок.  

Стайлер Dyson Airwrap HS05 Customised – Kit 1

Ця модель більш універсальна, адже крім 20-мм і 30-мм насадок Airwrap для локонів, має ще такі:

  • м’яку розгладжувальну щітку зі збільшеним контролем для тонкого волосся; 
  • вузьку м’яку щітку для об’ємної укладки короткого волосся та чубчика, а ще вона вміє розгладжувати кучері;
  • круглу щітку для збільшення об’єму. 

Крім насадок до кожного набору входить стайлер, який працює від цифрового двигуна Dyson V9 та має інтелектуальне керування температурою, щоб вона не перевищувала безпечні для волосся 150°C. А також стильний кейс для зберігання з кришкою, що знімається, та може слугувати килимком для мультистайлера. 

Вартість кожного з перелічених варіантів у «Цитрусі» складає 28 990 грн. 

Також можна зробити попереднє замовлення акумуляторних пилососів від Dyson. Це функціональні, потужні та ергономічні помічники. Вони з легкістю справляються з різними типами забруднень – від мілкого сміття до шерсті тварин – та навіть мають лазерний промінь, який бачить найменші частинки пилу. До речі, завдяки своєму зручному дизайну та багатофункціональним насадкам, пилососи Dyson можна використовувати для очищення матраців, важкодоступних місць та навіть стелі. Заряду акумулятора вистачає на 60 хв безперервної роботи, а за бажання можна придбати додатковий, щоб не переривати процес прибирання для підзарядки. 

У «Цитрусі» ціна на пилососи Dyson стартує від 28 990 грн. 

Залишити коментар

Коментарі | 2

Пошук