Instagram запускає власні «канали трансляції», схожі на Telegram-канали

Марк Цукерберг оголосив сьогодні, що компанія запускає нову функцію в Instagram під назвою «Канали». Як повідомляє TechCrunch, ці канали дозволять творцям ділитися загальнодоступними повідомленнями, щоб безпосередньо спілкуватися зі своїми підписниками.

Що таке канали в Instagram?

Творці зможуть використовувати канали, щоб допомогти підписникам бути в курсі останніх оновлень і закулісних моментів за допомогою тексту, фото, відео, голосових нотаток і опитувань. Підписники можуть реагувати на вміст і брати участь в опитуваннях, а незабаром з’являться додаткові функції.

«Ми постійно шукаємо нові способи, щоб допомогти творцям напряму охопити свою аудиторію та створити глибші зв’язки зі своїми спільнотами. Трансляційні канали – це загальнодоступний інструмент обміну повідомленнями «один до багатьох», за допомогою якого творці можуть запрошувати всіх своїх підписників і спілкуватися з найбільш зацікавленими фанатами», — зазначили в Instagram.

У найближчі місяці Instagram додасть більше функцій, таких як можливість залучити іншого творця до каналу для обговорення майбутньої співпраці, збирати запитання та інші можливості зв’язку з шанувальниками.

Як вони працюватимуть?

Отримавши доступ, автор може запустити канал трансляції зі своєї папки вхідних повідомлень Instagram. Надіславши перше повідомлення каналу трансляції, їхні підписники отримають одноразове сповіщення про приєднання до каналу.

Будь-хто може знайти канал трансляції та переглянути вміст. Усі підписники отримають перше сповіщення із запрошенням приєднатися до каналу трансляції; однак лише підписники, які приєдналися, отримають сповіщення про нові оновлення. Підписники можуть будь-коли залишити або вимкнути канали трансляції або повністю вимкнути сповіщення каналу трансляції творця.

Як приєднатися до каналу:

  • Перейдіть за посиланням на трансляційний канал на мобільному пристрої за допомогою стікера історії, посилання, закріпленого в профілі, або скориставшись одноразовим сповіщенням, надісланим, коли творець відкриє новий канал.
  • Натисніть «Приєднатися до каналу трансляції». Людям, які ще не підписалися на автора, буде запропоновано це зробити.
  • Після приєднання до каналу він з’явиться в папці «Вхідні» Instagram поруч із іншими потоками повідомлень.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук