Засновник «Повернись живим» Віталій Дейнега в Міноборони. Набирає команду

Засновника фонду «Повернись живим» Віталія Дейнегу призначили заступником Міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації. Про це повідомив представник Кабміну в парламенті Тарас Мельничук.

Інформацію підтвердив і сам Дейнега, і одразу оголосив про намір винайняти в свою команду ряд спеціалістів, у тому числі, айтівців.

«З завтрашнього дня я буду заступником Міністра Оборони з питань цифрової трансформації. На те щоб увійти в курс справ піде час. Але вже зараз можу сказати що потребуватиму кадрового посилення», – написав він у Facebook.

Зокрема, Дейнега має намір винайняти HR, менеджерів з досвідом державного управління, програмістів, архітекторів, PM, системних адміністраторів. Резюме можна надсилати на [email protected].

  • Віталій Дейнега – народився у Києві, закінчив КПІ за фахом прикладної математики, працював в ІТ.
  • У 2014 році заснував фонд «Повернись живим», яким керував до 2020 року. Отримав за свою волонтерську діяльність декілька державних нагород.

Про своє рішення приняти пропозицію і посісти посаду при Міністерстві оборони Дейнега повідомив 13 лютого. В своєму пості він розповів зокрема про досвід роботи в ІТ і плани на майбутнє.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук