Apple в школах та університетах: менше часу на підготовку, більше — на викладання

iPad, MacBook та iMac відкривають надзвичайні можливості для сфери навчання. Ці пристрої допомагають викладачам досягати поставлених цілей та формувати власний підхід до навчання. А школярам та студентам – легше засвоювати матеріал та розвивати творче мислення.

Изображение выглядит как человек, внутренний, пол, мальчик

Автоматически созданное описание

Найкращі інструменти для кращих результатів

Сучасні учні – візуали. Через велику кількість гаджетів і соцмереж вони звикли сприймати інформацію через фотографії, малюнки, відео. У зв’язку з цим освітні процеси у школах та університетах трансформуються. На уроках, семінарах та лекціях активно використовуються комп’ютери, планшети та інтерактивні дошки.

Наприклад, у 2021 році київська Inventor school придбала для своїх учнів iPad, iMac та MacBook. З їхньою допомогою діти спільно з педагогами розробляють навчальні проекти, створюють та переглядають на уроках презентації, відеоролики.

iPad в освіті

Зробити процес навчання динамічнішим допомагає iPad. Він компактний, але при цьому поєднує у собі підручники, конспекти, ручки, пензлі, презентації та мультимедіа. Дисплей Retina гарантує реалістичну передачу кольору картинки та знижує навантаження на очі. Крім того, для пристрою є багато безкоштовних програм, які стимулюють у дітей інтерес до навчання.

iPad важить не більше 0,5 кг, але працює на рівні настільного комп’ютера. Якщо додати до нього клавіатуру-чохол, то друкувати на планшеті буде так само зручно, як і на ноутбуці. А за допомогою Apple Pencil на пристрої можна малювати та робити нотатки.

Изображение выглядит как внутренний

Автоматически созданное описание

Школярам та студентам iPad дає можливість створювати проекти буквально на ходу. Можна редагувати відео в 4К, створювати 3D-моделі, диригувати віртуальним оркестром та багато іншого. А завдяки доповненій реальності – вирушити у відкритий космос просто у шкільному класі.

Изображение выглядит как текст, человек, внутренний, люди

Автоматически созданное описание

MacBook та iMac в освіті

Mac має достатню продуктивність для неймовірних ідей. У комп’ютери інтегрована найбезпечніша операційна система – macOS. Apple здійснює безкоштовну підтримку оновлень для неї протягом 7 років. Протягом цього часу вам не доведеться купувати нові версії ОС та антивіруси.

Mac готові до використання прямо з коробки. Адже на них одразу встановлені програми для роботи з текстом, таблицями та презентаціями. Надпотужні та швидкі чіпи М1 та М2 дозволяють працювати в ресурсомістких програмах та створювати складні ефекти за менший час. Еталонний дисплей з широким охопленням кольору Р3 гарантує природні кольори, без спотворень. А вбудована вебкамера 1080 FaceTime HD відмінно підходить для онлайн-уроків.

Більшість вчителів стикаються із проблемою зберігання великого обсягу даних. Комп’ютери Mac із вбудованою пам’яттю від 256 ГБ розв’язують цю проблему.

Цілісний алюмінієвий корпус MacBook легко витримує інтенсивне навантаження. Він не розколеться при найменшому ударі та навіть через рік щоденної експлуатації виглядатиме, ніби щойно з магазину. А ще Mac неймовірно прості в освоєнні – на них легко працювати й викладачам, і дітям.

Изображение выглядит как текст, человек, внутренний, ноутбук

Автоматически созданное описание

Для навчальних закладів Apple пропонує безкоштовну реєстрацію у системі Apple School Manager. Завдяки їй можна віддалено налаштовувати автоматичну реєстрацію пристроїв, закріплених за вашою організацією. А у зв’язку з MDM Jamf School дозволяє віддалено роздавати програми навчання для учнів та викладачів. Це зручно, оскільки студентам і педагогам не доведеться возитися із завантаженням програм на кожен девайс. Одна людина на факультеті може керувати, інвентаризувати та роздавати навчальні матеріали на різні групи чи цілий парк навчальної техніки Apple.

Apple підтримує оновлення iPad та Mac протягом 6–7 років: вам не доведеться оновлювати пристрої протягом цього часу. А ще девайси Apple неймовірно надійні та прослужать не одному потоку студентів. Тому в кінці терміну експлуатації їх залишкова вартість буде вищою, ніж у продуктів на Android або Windows.

Изображение выглядит как текст, человек, внутренний, окно

Автоматически созданное описание

Найкращі педагоги – це новатори

Сучасних підходів до навчання дотримується Львівська Vilni school. Її учні використовують на заняттях iPad та працюють з інноваційними платформами: GIOS, Kahoot, Classtime, Mentimeter, EdEra, Izi та багатьма іншими.

Изображение выглядит как текст, человек, ноутбук, компьютер

Автоматически созданное описание

Зростаючий попит на техніку Apple пояснюється не лише її якістю та можливостями. Школи та університети можуть скористатися спеціальною пропозицією для освіти та придбати пристрої за зниженими цінами.

Купуйте Mac та iPad з гарантією в iOn. Це єдиний офіційний партнер Apple в Україні зі статусом Apple Premium Reseller. Фахівці iOn допоможуть вам підібрати оптимальні для ваших цілей продукти та послуги, серед яких є додаткова гарантія, страховка для робочих пристроїв. А також програма викупу техніки buy-back, за допомогою якої через обумовлений термін (3 роки) ваші «старі» пристрої викуповуються та замінюються на нові моделі.

Залишайте онлайн-заявку на сайті або отримайте консультацію за телефоном: +38 (068) 182-66-30.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук