10 генераторів для реанімацій: колаборація  InWhite та UNITED24 має на меті зібрати півмільйона гривень

1

United24 спільно з брендом одягу для лікарів InWhite створили лімітовану колекцію «Худі, що рятують життя» з принтами картин сучасної української художниці Соні Морозюк. Всі кошти, отримані від продажу худі, будуть спрямовані на закупівлю генераторів для реанімацій українських лікарень. 

Засновник компанії InWhite Павло Астахов прокоментував, що бренд поставив за мету зібрати 500 000 гривень: 

«Я і вся моя команда у великому захваті від українських лікарів. Ми бачили, як вони рятували життя під час пандемії, ночували в реанімаціях, тижнями могли не бачити рідних. Ми бачимо, як під час повномасштабного вторгнення лікарі пішли на фронт, працюють в госпіталях та в лікарнях в неймовірно важких умовах відключення світла. Ми хочемо допомогти лікарям рятувати життя. Поки ЗСУ бореться з ворогом на фронті, ми маємо докладати зусиль, щоб підтримувати один одного та нашу спільну життєздатність в тилу. Вірю, що нам вдасться зібрати кошти для купівлі 10 генераторів, вже завдяки українцям маємо 100 000 гривень і продовжуємо продаж худі, кожну гривню з якого спрямуємо на заявлену мету».

Вартість унісекс-худі: 2400 гривень. 

Придбати худі можна — на платформі.

Про компанію

In White — бренд-виробник медичного одягу, який приніс концепцію стильного медичного одягу на український ринок та допоміг фахівцям сфери зробити уніфому не просто одягом, а засобом самовираження. Основними цінностями InWhite є турбота, допомога та сміливість і колаборація з United 24 — ще одне їх втілення.

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук