Alterra Group: ефективні рішення будівництва об’єктів Built-to-Suit

1

Війна в Україні вплинула на усі бізнеси. Але все ж таки чимало наших компаній у ці складні часи підтримують економіку країни, розвиваються, релокуються та працюють надалі. 

Релокація, зокрема, обумовлена кількома факторами. Перший і найсуттєвіший – це зруйновані виробничі приміщення та об’єкти інфраструктури, окупація територій. Другий фактор – зміна ланцюжків постачання сировини, продукції та її збуту. Деякі бізнеси дотримуються довоєнних планів розширення й переміщуються у західний регіон, ближчий до кордону. Ці фактори стали ключовими у збільшенні попиту на якісні складські та виробничі площі на Заході України – як наявні, так, і з можливістю побудови під ключ.

Компанія Alterra Group максимально допомагає бізнесам продовжувати працювати. Девелопер добудував логістичний центр PORT у Львові площею 48 тисяч квадратних метрів, куди вже заїхало багато українських компаній. Також Alterra Group активно розвиває послугу Built-to-Suit, яка дозволяє підприємствам отримувати об’єкти під індивідуальні потреби за оптимальний час.

Built-to-Suit – це зведення об’єкта згідно з потребами замовника, індивідуальні та максимально ефективні рішення в реалізації виробничих або складських приміщень

«Найефективнішим шляхом для роботи будь-якого підприємства є побудова зручних бізнес-процесів. Якщо процеси налагоджені, їх потрібно правильно «запакувати» в об’єкт, аби бізнес отримав на 100% робочий хаб, в якому за найменший проміжок часу можна виконати найбільшу кількість операцій. Послуга Built-to-Suit (будівництво під потреби) повністю виправдовує такі очікування клієнтів, оскільки враховує саме індивідуальні потреби бізнесу», — – наголошує директор з розвитку девелоперської компанії Alterra Group Геннадій Гриненко.

Багатьом підприємствам зручно отримати логістичне плече саме у Львові, у 80 км від кордону. Створювати подібні хаби – це бізнес-необхідність компаній, що приймають продукцію з Європи до власних розподільчих центрів, де її зберігають, обробляють і надалі транспортують всією Україною.

«Наша команда має велику експертизу з пошуку зручних локацій для розташування нових бізнес-приміщень на Заході України, в Києві та за кордоном. Разом з тим, прийняттю рішень про будівництво передує багато проєктної роботи, аналізу та моделювання. Безумовно, найголовніша перевага послуги Built-to-Suit від Alterra Group – те, що ми проєктуємо приміщення під готові бізнес-процеси, з урахуванням усіх технічних потреб», – зазначає Геннадій Гриненко.

Built-to-Suit містить в собі всі етапи створення – від пошуку місця розташування до введення в експлуатацію та налаштування подальшого технічного обслуговування. 

Як працює Built-to-Suit

Ключові етапи Built-to-Suit: знайомство з клієнтом, аналіз доцільності реалізації проєкту, його розробка, будівництво і передача в експлуатацію. Спільно з замовником інженери та технічна команда занурюються у всі операційні процеси, визначають потенційно ризикові місця або ті вдосконалення, які необхідно виконати. 

«Принцип співпраці ґрунтується на ефективності роботи партнерів: наші замовники продовжують розвивати бізнес, а ми розпочинаємо етапи підготовки до будівництва. Обираємо варіанти локації, визначаємося з комерційно привабливою ділянкою, проводимо юридичний та технічний аудит, робимо «посадку» об’єкта з попереднім зонуванням ділянки та самої будівлі, організовуємо угоду її купівлі-продажу. Результат роботи – узгоджена дорожня карта реалізації проєкту з графіком виконання робіт та фінансуванням». 

Індивідуальний підхід компанії Alterra Group дає можливість клієнту отримати власний бізнес-об’єкт за 9–12 місяців

У Alterra Group декларують, що для проєктів Built-to-Suit будівництво площі до 20 тисяч квадратних метрів триває впродовж пів року. Передінвестиційний етап, включно з пошуком земельної ділянки, отриманням права власності, дозволів на проведення будівельних робіт, може зайняти 3–7 місяців залежно від конкретного завдання. Тобто, готовий об’єкт під індивідуальні потреби замовник отримує менше ніж за рік. Важливу роль у прийнятті рішення будівництва об’єкта під свій бізнес, звичайно, мають терміни планування компанії та її ресурси. Сьогодні складно ухвалювати довгострокові рішення, проте компанії, які ґрунтують свій бізнес на ефективності процесів, обирають побудову об’єктів з нуля і під свої потреби.

Залишити коментар

Коментарі | 1

  • Доволі цікава стаття. Я довгий час працюю у сфері будівництва, і з радістю можу сказати , що сучасний підхід багатьох компаній забезпечує справді якісний продукт.Наприклад , компанія https://lmlift.com/en пропонує широкий асортимент ліфтів,які виготовлені з високоякісних матеріалів, що гарантує надійність та довговічність використання.

Пошук