MacPaw запустила другу версію власного VPN-сервісу – ClearVPN2

В березні 2023 року українська MacPaw запустила другу версію власного VPN-сервісу – ClearVPN2. Як AIN.UA повідомили представники компанії, застосунок залишається безоплатним для українців з будь-якої точки світу.

Про ClearVPN2

  • В ClearVPN2 команда MacPaw представила новий користувальницький інтерфейс. Тепер на ньому лише основні функції рішення: онлайн-захист, зміна країни підключення, для стрімінгу.
  • ClearVPN2, додали в компанії, аналізує місцеперебування користувача і за замовчуванням вибирає найкращі налаштування. За потребою, юзери можуть змінювати країни підключення. Список серверів збільшили до 40.

«Користувач може не знати, в яких країнах найсуворіша політика захисту даних і які сервери забезпечують найшвидшу швидкість. Але ClearVPN2 знає», – пояснили в MacPaw.

  • Щоб забезпечити кращу швидкість зʼєднання під час користування стрімінгами, в ClearVPN2 запровадили використання резидентських IP-адрес та P2P-серверів, а не звичайні VPN-сервери. Представники MacPaw додали, що завдяки цьому український контент можна дивитися з будь-якої точки світу.
  • Для шифрування ClearVPN2 використовує AES-256 — найсучасніший стандарт. Застосунок не відстежує й не збирає дані про онлайн-активність користувачів.
  • Як і попередня версія, що вийшла в 2020 році, застосунок залишається повністю безоплатним для українців.

Як оновити ClearVPN

На Windows

  1. Відкрийте ClearVPN на своєму компʼютері.
  2. Перейди в меню Settings.
  3. Натисніть Check for updates, далі Update.

На macOS

  1. Відкрийте застосунок ClearVPN. 
  2. Перейдіть в налаштування в лівому нижньому кутку.
  3. Оберіть Check for updates та клікніть Update.

На iPhone

  1. Відкрийте App Store. 
  2. Натисніть на фото свого профілю в правому верхньому кутку. 
  3. Прогорніть вниз і знайдіть в списку ClearVPN. 
  4. Біля ClearVPN натисніть «Оновити». 

На Android 

  1. Відкрийте Google Play.
  2. В пошуку введіть ClearVPN і перейдіть на сторінку застосунку. 
  3. Натисніть «Оновити».

Якщо ви не були користувачем ClearVPN раніше, завантажте і встановіть ClearVPN на свій пристрій. Для встановлення додатку знадобиться знадобиться валідований «Дія.Підпис».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук