Як почалася весна у Цитрусі: знижки на iPhone 14 Pro і до 75% на інші товари

1

Весна у «Цитрусі» по-новому. Натхненний українською культурою, ритейлер святкує її прихід з елементами давніх традицій. 

«Цього року ми заглибилися в історію та вирішили розпочати цикл весняних свят у День Явдохи. Раніше у цей день зустрічали перших пташок, закликали в дім добробут та раділи відродженню природи. Зараз ми так само радіємо поверненню весни, тому мережа «Цитрус» на честь цього дарує знижки до 75%, які діятимуть з 2 до 14 березня», — поділилася Валентина Комарова, маркетинг-директорка «Цитруса».

Мережа «Цитрус» анонсує багато вигідних пропозицій. Ми зібрали найцікавіші. До речі, вони стануть чудовими подарунками до 8 березня. 

  1. iPhone 14 Pro був і залишається одним з лідерів бажань, особливо на свята. Стильний впізнаваний дизайн, круті фото та відео, продуктивність та функціональність вищого рівня. Обирайте модель, яка найбільше подобається, з вигодою до весняних свят. 
  1. Навушники Apple AirPods (2 покоління) з вигодою 1 700 грн — ідеальне звучання улюблених треків та розмови без зайвих шумів. Ці навушники вже давно стали must-have-девайсом, який порадує всіх.
  2. Акустика Divoom Mocha створює потрібний настрій всюди, де забажаєте. Це 40 Вт об’ємного звучання з технологією Digital Soundfield Processing у зручному й ергономічному корпусі. 
  3. Смартгодинник Samsung Galaxy Watch4 40 mm стане надійним помічником та стильним доповненням будь-якого образу. Він допоможе слідкувати за станом здоров’я, отримувати більше користі від тренувань, постійно бути на зв’язку та краще орієнтуватися навіть у незнайомому місті. 
  1. Масажер-подушка для спини та шиї Naipo — чудовий спосіб зняти напругу та стрес після важкого дня. Він має 4 ролики, які обертаються в різних напрямках та стимулюють біологічно активні точки за технікою масажу Шиацу. Це точковий масаж, що впливає на певні ділянки тіла для поліпшення здоров’я і позбавлення від різних захворювань.
  2. Електросамокат KingSong KS-N10 Plus — зручний спосіб пересування містом без заторів та шкідливих викидів з запасом ходу до 50 км на одному заряді. До 14 березня купуйте за 30 999 грн замість 32 999 грн. 
  3. Фотокамера миттєвого друку Fujifilm INSTAX Mini 11 подарує не лише круті фото, а й безліч позитивних емоцій. З нею кожен спогад завжди буде перед очима, адже миттєво зберігається на друкованих фото. Порадуйте себе чи близьких всього за 3 999 грн. 
  4. OPPO Reno8 T 8/128GB — яскрава новинка зі стилізованою під шкіру задньою кришкою. Виглядає неймовiрно. А ще робить круті фото, захищає очі від перевтоми та забезпечує високий рівень продуктивності. Зараз дешевше на 2 000 грн за 14 999 грн та усіма можливостями «Цитрус обміну». 

Більше подарунків зі знижками до 75% шукайте на сайті «Цитруса». Можна замовити з адресною доставкою або безкоштовним самовивозом з найближчого магазина мережі «Цитрус». 

Залишити коментар

Коментарі | 1

Пошук