DeepStateMAP випустили мобільний додаток для Android

Команда DeepStateMAP — однієї з найпопулярніших та чи не найточніших мап бойових дій в Україні — створила мобільний додаток. Як повідомляє ITC, додаток DeepStateMAP вже можна завантажити для Android, проте перспективи виходу на iOS поки доволі туманні — як зазначають розробники, Apple вважає, що команда принижує «расу росіян».

DeepStateMap.Live — інтерактивна онлайн мапа бойових дій в Україні, яка дає можливість слідкувати за перебігом військових дій російсько-української війни, за розташуванням російських підрозділів та їх пересуваннями.

Загалом додаток мало чим відрізняється від десктопної версії сервісу та має наступні можливості:

  • Лінія фронту завжди під рукою завдяки можливості кешування завантажених даних. Якщо раніше ви переглядали дані в якомусь місці, то вони будуть доступні навіть без Інтернету;
  • Як і на десктопній версії, звичайний та топографічний шари доступні у растровому форматі, що дозволяє швидко працювати з мапою. Супутниковий шар може працювати повільніше, оскільки містить векторну компоненту. Це буде виправлено в майбутніх оновленнях;
  • Ніякої зовнішньої реклами не буде. На відміну від додатків, які інтегрували собі мапу у вигляді веб-сторінки та збирають кошти шляхом чужої роботи, в нас традиційно лише мапа і наші внутрішні оголошення;
  • Пошук, інформації та останні оновлення зібрані в одному острівці;
  • Майже всі інструменти доступні й в додатку. «Патоген», симуляція ядерної зброї буде доступна з часом. Азимут для військових поки що теж не присутній.

Додаток DeepStateMAP вже можна завантажити для Android, проте версії для iOS, скоріш за все, не буде, оскільки Apple має значно жорсткіші правила модерації.

«Додаток буде і надалі розвиватися. З приводу версії для iOS, то поки все тяжко, адже Apple вважає, що ми принижуємо «расу росіян», — розповіла команда DeepStateMAP.

Крім того, в Google Play вже з’явились сторонні додатки, які імітують DeepStateMAP. Команда розробників звертає увагу, що іконкою оригінального додатка є кінь, а не логотип чи щось інше.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук