Creative State of Arsenal 3: Кенігштейн анонсував нову локацію

Мережа коворкінгів Creative States планує запустити нову локацію на Арсеналі, повідомив засновник та СЕО Creative States Ілля Кенігштейн AIN.UA. Локація Creative State of Arsenal 3 відкриє свої двері влітку 2023.

  • Коворкінг розміститься на трьох поверхах, загальна площа — понад 3,000 м2.
  • Новий простір стане третьою локацією на території Арсеналу і шостою в мережі Creative States.
  • Нижній поверх буде слугувати укриттям.
  • В рамках третьої локації, поміж усього набору послуг та можливостей, планують запустити кінотеатр.

«Creative State of Arsenal 3. Цього разу ми зробимо локацію у сімейній концепції – щоб у ній було комфортно не лише дорослим, а й дітям. Наші резиденти часто приводять у Creative States своїх дітей, особливо коли їх нема з ким залишити вдома, а відправляти до школи чи дитячого садка може бути небезпечно. Так от ми хочемо додати сервіс нянь та вчителів, які займатимуться дітьми, поки їхні батьки працюють», — зазначив Кенігштейн.

У CSA3, як і на всіх наших локаціях, буде лаунж, івент-хол, кухня з шеф-кухарем, переговорки, скайп-кімнати, душові, санвузли та стоянки. Офісні приміщення локації будуть реалізовані в стилі студій зі своїми міні-кухнями та мітинг-румами (за бажанням компаній-замовників).

Подальші плани

В коментарі для AIN.UA команда Creative States розповіла, що також готується перезапуск київської локації Creative State of Senator. Це перша локація мережі, яка відкрилася для резидентів навесні 2019. Наприкінці 2022 року в Creative States прийняли рішення тимчасово заморозити її, перемістивши резидентів на інші локації у Києві – на «Арсеналі» та у БЦ Gulliver. Наразі в компанії готують оновлення Creative State of Senator, яка незабаром буде готова приймати резидентів.

Це не все. На 2023 рік в Creative States планують два повністю нових проекти: крім нової локації на «Арсеналі», в компанії також працюють над новим проектом в історичному центрі Києва, а також планують запустити Creative State of Ukraine у Варшаві, яка стане першою локацією у мережі поза Україною.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук