OpenVC.app — платформа, де зібрано понад 670 венчурних фондів з усього світу

OpenVC.app — це відкрита платформа, яка дозволяє засновникам технологічних компаній спілкуватися з інвесторами. На платформі зібрано понад 670 венчурних фондів з усього світу, які можна відфільтрувати по розміру інвестицій, регіону, технологіям та іншим параметрам.

Що таке OpenVC.app?

OpenVC.app запустився у березні 2021 на ProductHunt, де проект презентували як відкритий шлюз між засновниками та інвесторами з усього світу. Сьогодні OpenVC забезпечує потік угод для понад 1000 венчурних фондів, ангелів і корпоративних фондів. Щотижня через платформу надсилається понад 100 презентацій. 

OpenVC.app абсолютно безкоштовний і відкритий. Засновники завжди зможуть шукати венчурного капіталу безкоштовно. Натомість венчурні інвестори завжди зможуть безкоштовно отримувати презентації. 

Як це працює для засновників та інвесторів?

Якщо ви засновник проекту і шукаєте інвестиції, то вам потрібно просто обліковий запис і знайти потрібних інвесторів, використавши просту, але деталізовану систему фільтрації. Кожен інвестор відрізняється: одні приймають холодні електронні листи, а інші віддають перевагу онлайн-формам або теплим вступам, переважно все це прописано в їхніх профілях.

OpenVC на 100% безкоштовний для інвесторів – без підписки та комісії. Просто натисніть «Зареєструватися» та дотримуйтесь інструкцій. Обов’язково надайте детальний опис вашої пропозиції, щоб отримувати релевантні пропозиції.

«Усі потоки угод на OpenVC перевіряються на якість і відповідність. Як інвестор на OpenVC ви можете розраховувати на отримання ~1 пропозиції на тиждень. Якщо заявка не підходить, ми надсилаємо засновнику електронний лист про відмову з відгуками та корисними посиланнями, які допоможуть їм досягти успіху», — зазначають в OpenVC.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук