54,2% читачів проведуть зиму в теплих країнах. Опитування AIN.UA

Читати на RU

У новому анонімному опитуванні редакція AIN.UA дізналася, скільки читачів вирушать зимувати до інших країн. Цікаво, що 20,4% обирають для цього Балі. При цьому 45,8% респондентів вважають за краще залишитися в Україні.
Дослідження. В опитуванні взяли участь 142 особи. Читачі AIN.UA відповідали на закриті запитання, а також поділилися досвідом зимування в теплих країнах у розгорнутих відповідях. Нижче наведено результати опитування.


  • Як показало опитування, зимування за кордоном – доволі популярна практика серед читачів. 54,2% респондентів зазначили, що проведуть цю зиму в теплих країнах. При цьому 32,4% поїдуть зимувати вперше, а 21,8% роблять так часто.
  • 45,8% опитаних залишаться в Україні.
Зображення в матеріалі: AIN.UA
  • На першому місці серед популярних місць для зимування опинився острів Балі. Туди поїдуть 20,4% опитаних читачів. На другому місці Таїланд – 15,1%. Єгипет обирають 7,5% респондентів. Серед інших найбільш популярних країн: Мексика, В’єтнам, Туреччина, Шрі-Ланка, Дубай та Іспанія.

Розкажіть, чому обираєте цю країну?

Балі

– «Там тепло й порівняно недорого».

– «На Балі дешеве житло та продукти».

– «На острові гарна природа, атмосферно. Плюс – недорого».

Таїланд

– «Комфортно, смачно, недорого».

– «Ми вже майже місяць тут. Дуже красива, колоритна та яскрава країна. Тішить невелика кількість туристів, тож не доводиться стояти в чергах у різних відомих місцях. Це наш перший досвід зимування, але поки що все дуже подобається!

– «Океан, вино, хамон».

Шрі-Ланка

– «Щороку обираємо нову країну на зимовий період. Цього разу через обмеження для в’їзду в інші країни зупинилися на Шрі-Ланці».

– «Тепло та дешево, вже зимую. До весни ще поїду до Таїланду».

Єгипет

– «Доступно. Дешевий зв’язок та житло».

– «Дешево, сухий і теплий клімат, все включено».

– «Не треба смикатися з візою. Менше проблем з оформленням тривалого перебування».

Туреччина

– «Той самий часовий пояс, що зручно для роботи з українською командою».

– «Недалеко від України, легко отримати посвідку на проживання, доступні, якісні та свіжі продукти, чудова екологія, м’який середземноморський клімат».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук