AIN.Business відзначить МСБ, що найбільше надихають. Переможець отримає 100 000 грн від Mastercard

Разом з генеральним партнером проекту Mastercard редакція AIN.Business відзначить українські малі та середні бізнеси, про які видання розповідало упродовж 2022 року. Ми оберемо переможця разом з читачами методом онлайн-голосування, а 30 березня спільно з партнерами відзначимо фаворитів.

«Ми захоплюємось культурою підприємництва в Україні та хочемо розповідати про неї більше. Маю надію, що одна з наших статей спонукатиме когось з вас одного дня також почати свою справу. Саме для цього ми працюємо й організовуємо такі проекти, як «AIN.Business Сlub: Історії року» — для того, аби популяризувати українські бренди, знайомити їх між собою і розвивати бізнес-комʼюніті в Україні, — пояснює ідею проекту головний редактор AIN.UA та AIN.Business Ілля Кабачинський.

«Українські підприємці — це приклад стійкості та незламності. Спочатку долаючи виклики пандемії, а зараз — повномасштабної війни, щоразу бізнеси вчаться адаптуватися, трансформують свою діяльність та ніколи не зупиняються у пошуку нових шляхів для розвитку своєї справи. Протягом багатьох років Mastercard підтримує малий і середній бізнес, зокрема запускаючи спеціалізовані фінансові продукти, цифрові рішення та ініціативи, які допомагають підприємцям не зупинятися. Ми віримо, що українські МСБ — це фундамент відбудови сильної, прогресивної та інноваційної України, і ми продовжимо й надалі підтримувати підприємців, надаючи їм додаткові можливості для розвитку», — додає віцепрезидентка по роботі з клієнтами Mastercard в Україні та Молдові Анна Онищенко.

Які бізнеси беруть участь у голосуванні?

Участь у голосуванні беруть бізнеси, матеріали про які були підготовлені командою AIN.Business з 24 лютого 2022 року до 31 грудня 2022 року. 

Як обиратимуть переможців?

Голосування читачів триватиме з 6 по 23 березня і відбуватиметься онлайн. Голосувати може кожен, але лише один раз. Проголосувати можна тут.

За результатами читацького голосування десять бізнесів, що отримають найбільше голосів, потраплять у шорт-лист. Вони будуть розподілені у послідовності від найбільшої кількості голосів (10 балів) до меншої (1 бал). 

Далі члени журі AIN.Business Club: Історії року оцінять кожного учасника з шорт-листа відповідно до його досягнень та потенціалу масштабування балами від 1 до 10. У результаті, бали від читачів та журі будуть підсумовані, після чого визначаться три переможці, які отримають відзнаку. Головний переможець з найбільшою сукупною кількістю балів від читачів та журі отримає спеціальний приз від Mastercard — 100 000 грн на розвиток бізнесу. 

Також відзнаку від редакції отримає учасник, який здобуде найбільшу кількість голосів від глядачів.

До складу журі входять: Тетяна Грицик — шеф-редакторка AIN.Business, Анна Онищенко — віцепрезидентка по роботі з клієнтами Mastercard в Україні та Молдові, Олександра Фідкевич — CEO «Клопотенко», Антон Полєсков — керівник iClub Kyiv.

Що отримають переможці?

На переможців очікують подарунки від партнерів L’Oréal, Jack Daniels та сертифікат на публікацію у виданні AIN.Business.

Коли відбудеться нагородження?

30 березня ми зберемося в UNIT.City, щоб вручити переможцям відзнаки та подарунки від партнерів.

Якою є мета відзнаки AIN.Business Club: Історії року?

Мета проекту AIN.Business Club: Історії року — підтримати малі й середні бізнеси України, а також відзначити нагородою підприємців, чиї історії найбільше надихнули аудиторію видання.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук