Apple готує свою наступне покоління Mac, включно з новим iMac

Apple готується до випуску наступного покоління комп’ютерів Mac, включно з довгоочікуваним оновленням моноблоків iMac (актуальна версія якого була представлена ще у квітні 2021). Як пише журналіст Bloomberg Марк Гурман, новий iMac буде базуватися на ще неанонсованому чіпі M3 і його представлять ближче до кінця 2023 або початку 2024 року.

M1 iMac від Apple. Джерело: Nina Riggio/Bloomberg
  • За даними Bloomberg, наступний настільний комп’ютер Apple iMac знаходиться на фінальній стадії розробки. В компанії вже почали проводити тестування інженерних зразків, або EVT (Engineering Validation Test), під час яких Apple проводить виробничі випробування пристроїв. 
  • Наступний iMac буде мати такий самий 24-дюймовий екран, що й поточна модель, анонсована у квітні 2021 року. Версії, які тестуються, також мають ті ж кольори, що й поточний iMac, палітру, що включає синій, сріблястий, рожевий і помаранчевий. 
  • Нові iMac, звичайно, будуть потужнішими та базуватимуться на новому чіпі серії M, який замінить M1. Крім того, деякі внутрішні компоненти комп’ютера буде переміщено та оновлено, а виробничий іншим також буде процес кріплення підставки iMac. 
  • Хоча розробка нових iMac — під кодовими назвами J433 і J434 — досягла пізньої стадії, очікується, що вони надійдуть у масове виробництво щонайменше через три місяці. Це означає, що він не буде доставлений раніше другої половини року. Проте, це чудова подія для тих, хто розчарований тим, що комп’ютер Apple «усе в одному» не оновлювався майже два роки. 
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук