Для талантів з України та всього світу: GR8 Tech Academy відкриває набір на безкоштовні курси QA Automation with C# і JavaScript

Міжнародна технологічна компанія GR8 Tech розпочинає набір до GR8 Tech Academy на два курси — QA Automation with C# і JavaScript. Це — ідеальна можливість для IT-початківців здобути необхідні знання, комерційний досвід роботи в реальних продуктах та отримати джоб-офер. 

GR8 Tech Academy ідейно успадковує Parimatch Tech Academy, водночас робить це з більшими амбіціями й масштабом — щоб стати кращими вже завтра, to be greater tomorrow. Команда залишила найкращі практики та принципи, які працюють і доводять власну ефективність уже декілька років. Важливою цінністю є те, що навчають тут спеціалісти-практики, які сьогодні працюють у компанії та особисто зацікавлені в поповненні своїх команд. 

Особливу увагу в Академії приділятимуть м’яким навичкам, без яких ефективно працювати, комунікувати й кар’єрно зростати неможливо. А ще однією важливою складовою стане track record, де ми відстежуватимемо прогрес випускників, що потрапили до нас у команду чи дружні компанії. 

У рамках нового набору команда впровадить кілька нововведень, зокрема, робитиме окремий акцент на залученні та мотивації відвідувачів курсів.

«Студенти люблять нас за те, що допомагаємо їм підтримувати мотивацію на високому рівні, тому цього разу ми приділимо цьому ще більше уваги», — коментує нововведення Тетяна Давидова, Chief Talent Officer у GR8 Tech

Водночас нова Академія — міжнародний проєкт. У межах набору прийматимуть не лише українських талантів, а й студентів із Європи та світу. Відповідно, викладання проходитиме українською мовою з англомовними матеріалами — і знання мов є однією з вимог до кандидатів.

«Ми провели аналітику і побачили, що схожі проєкти на ринку Європи майже відсутні, тому вирішили розширити географію. Для нас інтеграція іноземних студентів — великий виклик, і ми сподіваємося, що вони полюблять наше навчання, так само як і українські», — додає Тетяна Давидова

«За два роки в рамках GR8 Tech Academy провели 12 технічних курсів. Це повноцінний самостійний освітній проєкт, зі своєю командою, цілями, амбіціями. Вихід на міжнародний ринок — природний процес, який, я впевнена, принесе результати й нашій компанії, і учням», — зазначає керівниця Віталія Коніщук.

Оновлена Академія стартує з двох курсів — QA Automation with C# і JavaScript. Упродовж першої програми учні опанують автоматизоване тестування, використовуючи мову програмування C#, дізнаються про основні концепції процесу, а також познайомляться з необхідними фреймворками. Курс JavaScript, разом із темами HTML/CSS, DOM, React, Redux допоможе вам отримати знання й досвід у світі розроблення вебзастосунків із використанням найсучасніших підходів, фреймворків та бібліотек.

Навчання проходитиме 3,5 місяця онлайн, упродовж курсу буде розглядатися теоретична частина, також передбачена практика та самостійна робота. Зрештою, найкращі студенти отримають можливість приєднатися до команди GR8 Tech або до компаній партнерів. 

«За час існування Академії нашу команду поповнили 92 випускники, які успішно працюють у компанії, а 41 із них уже доросли до мідл-рівня. Це спеціалісти нового покоління, яким ми передали всі необхідні знання й навички для використання в щоденній роботі. У часи неймовірних викликів ми раді, що маємо змогу продовжувати цей проєкт — і ділитися знаннями з українськими та світовими талантами», — зазначає Тетяна Давидова, Chief Talent Officer у GR8 Tech

Подати заявку до Академії може будь-яка людина, що досягла віку 18 років. Цей проєкт — про відкритість: на навчання приймають талантів без огляду на їхній вік, стать і особливості. Бо освіта має бути доступна всім. 

Заявки на курси прийматимуться до 23:59 11 квітня на сайті. Охочі потрапити на навчання мають пройти відбір, який складається з чотирьох етапів. 14 квітня відбудеться онлайн-тест, щоб оцінити рівень математичних знань і когнітивних можливостей претендентів. 17 квітня — тест з основ програмування, а 19-го — зі знання англійської мови. Фінальна онлайн-співбесіда відбудеться 21 квітня, а вже 24-го будуть відомі результати. 

Стежити за новинами GR8 Tech Academy можна в Telegram та Instagram.

Приєднуйтеся до нас сьогодні, аби стати кращими завтра. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук