«Паріматч Україна» звільняє колектив через санкції РНБО. Це не стосується GR8 Tech

Компанія ТОВ «Паріматч» повідомила, що через накладені раніше санкції РНБО змушена розірвати контракти з контрагентами/партнерами, а також звільнити своїх співробітників. Заява компанії про подальші кроки виглядає наступним чином:

  • «Повернення грошей клієнтів з балансів. Ми знаходимося у пошуку легального механізму повернення коштів. Клієнти можуть бути певні, що всі особисті кошти наразі знаходяться у безпеці, їх заморожено і буде передано у повному обсязі.
  • Призупинення всіх партнерських контрактів. Ми знаходимося у пошуку легального механізму погашення фінансових заборгованостей за всі надані послуги.
  • Завершення трудових відносин з колективом компанії. Ми розуміємо, що зупинка всіх операційних процесів компанії не дасть нам можливості виконувати наші зобов’язання перед командою».

Джерело AIN.UA підтвердило, що компанія «Паріматч Україна» змушена звільнити своїх працівників. При цьому варто зазначити, що на момент написання матеріалу мова стосується саме компанії «Паріматч Україна», на яку накладені санкції та якій належали ліцензії від КРАІЛ.

Компанія GR8 Tech, яка займалась розробкою технологічних рішень, за інформацією AIN.UA, поки не звільняє колектив і найближчим часом буде вирішувати подальшу стратегію розвитку. Саме у компанії GR8, яка до цього була Parimatch Tech, працює левова частка колективу, більше 1500 людей (не всі в Україні), тому поки мова йде про скорочення лише людей, що працювали безпосередньо у «PM Україна».

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук