Uber оголосив про найбільший редизайн за останні роки

Uber презентував найбільше оновлення дизайну за останні роки. Тепер користувачі можуть зберігати свої улюблені місця, бачити свою попередню та поточну активність, а також відстежувати прогрес своїх поїздок на iPhone, навіть не відкриваючи застосунок.

Що нового з’явиться в Uber?

  • Розумні рекомендації. Тепер Uber буде пам’ятати ваші останні місця призначення та улюблені типи поїздок, щоб надавати розумні рекомендації на основі вашої активності. Наприклад, якщо ви часто дістаєтеся місць з Uber Comfort, ця опція відображатиметься над рештою, коли ви замовлятимете поїздку. А якщо ви їздили кудись напередодні, у верхній частині головного екрана з’являться відповідні пропозиції пунктів призначення, що дозволятимуть швидко повторити поїздку.
  • Улюблені локації. Щоб не вводити ту саму адресу знову і знову, ви зможете додати всі свої улюблені локації до списку «Збережених місць», який з’являтиметься, коли натиснути на панель пошуку з написом «Куди?». А щоб мати під рукою всю важливу інформацію про ваші попередні, поточні чи майбутні замовлення – як-от час і місце призначення, квитанції та чайові – ми додали вкладку «Активність» на нижній панелі.
  • Live Activities для iPhone. Власники iPhone тепер матимуть змогу бачити всі важливі оновлення щодо своєї поїздки в режимі реального часу без потреби відкривати застосунок завдяки сповіщенням Live Activities на екрані блокування. Інформація про транспортний засіб, час прибуття водія та статус поїздки вже відображається на пристроях з iOS 16 або пізнішими версіями операційної системи.
  • Dynamic Island для iPhone 14. А користувачі iPhone 14 Pro та iPhone 14 Pro Max також зможуть відстежувати хід поїздки з Uber на Dynamic Island, користуючись іншими програмами. Найближчими тижнями подібні живі сповіщення у панелі сповіщень стануть доступними й для Android.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук