Запустився новий акселератор для стартапів YEP: уже приймають заявки

З 14 квітня починає роботу тримісячна акселераційна програма від інкубатора YEP: стартапам обіцяють $2000 на роботу з клієнтами та фідбеком, кредити на $10 000 від AWS, менторство і демо-день з інвесторами. Вже приймають заявки на участь.

Що це за програма

Раніше YEP працював переважно як інкубатор на стадії ідеї. Після семи років роботи він розширює діяльність та запускає окрему акселераційну програму для стартапів на наступних стадіях — MVP/pre-traction. Програму проводитимуть двічі на рік, щоразу вона триватиме три місяці.

  • Кожен стартап-учасник отримає план свого розвитку, а також ментора, який вестиме команду протягом усієї програми.
  • Окрім менторства стартапам нададуть 60+ годин сесій та воркшопів з Market & Competition, VC & Fundraising, Unit Economics, Financial model, Pitch training та ін. від українських та закордонних спікерів. Серед менторів та спікерів програми — експерти із Flyer One Ventures, Startup Wise Guys, Zeely, Elomia, Awesomic, Buki, Axon Partners, Gravitec, Input Soft, фонду SMRК.
  • Учасникам обіцяють грант $2000 на проведення кастомер девеломпенту і кредити на $10 000 від AWS (Amazon Web Services) на хмарну інфраструктуру.
  • Наприкінці програми організатори проведуть демо-день із запрошеними інвесторами.

Програма реалізується за підтримки Western NIS Enterprise Fund. Партнерами програми також є Український фонд стартапів, Cisco та Genesis.

Умови участі

Під час відбору учасників організатори акселерації найбільше звертатимуть увагу на стадію розвитку стартапу та команду. Вони надаватимуть перевагу фаундерам, які мають релевантний досвід та експертизу для побудови стартапу та робочого MVP. Також оцінюватимуть розуміння цільового ринку, моделі монетизації та бачення того, куди рухатиметься стартап.

Учасники матимуть максимально залучатися до програми, щоденно працювати над стартапом, відвідувати більше 80% заходів програми та досягати поставлених KPI.

Подати заявку на участь можна онлайн, їх прийматимуть до 4 квітня 2023 року.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук