У Product Hunt топ-3 одразу 2 українські проекти

2

У сьогоднішньому топ проектів на Product Hunt потрапило одразу два українські продукти. Це інструмент для no-code-запуску віджетів на сайтах Claspo від розробників Stripo.email і Yespo.io та калькулятор оцінки компанії Company Valuation Calculator від Fuelfinance.

Upd. Під вечір 16 березня в Product Hunt топ-3 потрапив тертій український проект. Ним став безкоштовний дайджест технічних кандидатів StartupSoft’s Teams Digest від StartupSoft.

Claspo був запущений як спільний продукт маркетингового агентства Promodo і компанії eSputnik ще в листопаді 2021 року. Сервіс пропонує клієнтам конструктор вікон-сповіщень та віджетів, який мінімізує дії, необхідні для створення красивих форм та повідомлень для відвідувачів сайту.

Company Valuation Calculator — це калькулятор оцінки компанії, заснований на докладній статті від a16z «Коли множники входу не мають значення». Сервіс постачається з шаблоном і пояснювальним відео, а користувачу достатньо додати свої фінансові дані та миттєво отримати оцінку. Проект верше запустили 22 березня 2022 року, його запустила компанія Fuelfinance.

StartupSoft’s Teams Digest — це безкоштовний дайджест технічних талантів від команди StartupSoft. Розробники щомісяця обирають понад 40 технічних талантів, готових відразу розпочати свою наступну роботу у складі команди стартапів.

Залишити коментар

Коментарі | 2

Пошук