Microsoft анонсувала оновлення Office на основі штучного інтелекту Copilot

Microsoft анонсувала оновлення для своїх програм і служб Microsoft 365 на основі штучного інтелекту Copilot. Як повідомляє The Verge, Copilot на базі GPT-4 від OpenAI працюватиме в форматі чат-бота на бічній панелі Office та допомагатиме користувачам в написанні тексту, створенні таблиць та комунікації.

Copilot на базі GPT-4 від OpenAI працюватиме із програмами Microsoft 365 як чат-бот на бічній панелі. Користувачі Office зможуть викликати його для написання тексту в документах, створення презентацій PowerPoint на основі цих документів Word. Користувачі Excel також зможуть використовувати Copilot для миттєвого створення SWOT-аналізу або зведених таблиць.

Крім того, Copilot зможе транскрибувати зустрічі в Microsoft Teams, нагадувати вам про те, що ви могли пропустити, якщо приєдналися пізно, або навіть підсумовувати результати зустрічі. Copilot також буде працювати в Outlook, тому ви зможете витрачати менше часу на видалення електронних листів і відповіді на них. Потоки електронних листів можна підсумовувати, а Copilot навіть зможе створювати чернетки відповідей за допомогою підказок щодо тону або довжину електронного листа.

Microsoft також планує запустити функцію бізнес-чату, яка працюватиме з усіма даними та програмами Microsoft 365. Вона буде використовувати Microsoft Graph, щоб об’єднати документи, презентації, електронні листи, нотатки та контакти в єдиний інтерфейс чату в Microsoft Teams, який може генерувати підсумки, огляди планування та інші результати.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук