NVIDIA запустила сервіс для створення та навчання нейромереж AI Foundations

Щоб прискорити впровадження генеративного штучного інтелекту на підприємстві, NVIDIA анонсувала набір хмарних служб AI Foundations, які дозволять стороннім компаніям створювати, удосконалювати та керувати великими мовними моделями та генеративними AI.

Як повідомляється на сайті NVIDIA, до створення нейромереж за допомогою нових служб NVIDIA AI Foundations вже долучилися Adobe, Getty Images, Morningstar, Quantiphi, Shutterstock та інші компанії.

Як NVIDIA допоможе в створенні та розгортанні AI проектів?

Сторонні компанії зможуть використовувати мовний сервіс NVIDIA NeMo і сервіс обробки зображень, відео та 3D NVIDIA Picasso для створення власних спеціальних генеративних AI програм для чат-ботів та підтримки клієнтів, створення професійного контенту, цифрового моделювання та інших задач. Окремо NVIDIA сьогодні анонсувала нові моделі хмарного сервісу для біології NVIDIA BioNeMo.

«Генеративний штучний інтелект сприяє швидкому впровадженню AI програм та переосмисленню незліченних галузей. Основи штучного інтелекту NVIDIA дозволяють підприємствам налаштовувати моделі за допомогою власних даних, щоб генерувати найцінніші ресурси людства — інтелект і креативність», — сказав Дженсен Хуанг, засновник і генеральний директор NVIDIA.

Сервіси NeMo та Picasso працюють у хмарі NVIDIA DGX Cloud, до якої можна отримати доступ через браузер. Розробники можуть використовувати моделі, пропоновані в кожній службі, через прості інтерфейси API. Після того, як моделі будуть готові до розгортання, компанії зможуть запускати масштабні робочі навантаження у за допомогою хмарних служб NVIDIA AI Foundations.

NVIDIA AI Foundations також дає можливості для навчання

Хмарна служба NeMo дозволяє розробникам робити великі мовні моделі (LLM) більш відповідними для бізнесу, визначаючи сфери фокусування, додаючи предметні знання та навчаючи моделі функціональним навичкам.

В сервісі розробникам доступні моделі різного розміру — від 8 мільярдів до 530 мільярдів параметрів, що регулярно оновлюються додатковими навчальними даними, що дає стороннім компаніям широкі можливості для створення додатків, які відповідають вимогам бізнесу щодо швидкості, точності та складності завдань.

Використовуючи можливості пошуку інформації, включені в службу NeMo, клієнти зможуть доповнювати LLM своїми власними даними в реальному часі. Це дозволяє розробникам налаштовувати моделі для забезпечення точних генеративних додатків штучного інтелекту для аналітики ринку, корпоративного пошуку, чат-ботів та обслуговування клієнтів та інших задач.

Хто вже почав використовувати сервіс NVIDIA?

NVIDIA та Adobe вже оголосили, що розширять своє давнє партнерство в дослідженнях і розробках, щоб створити наступне покоління генеративних моделей штучного інтелекту. Вони спільно розроблятимуть моделі, зосереджуючись на прозорості та облікових даних вмісту на основі ініціативи Adobe Content Authenticity Initiative.

NVIDIA також співпрацює з Getty Images, щоб підготувати відповідальні генеративні базові моделі тексту до зображення та тексту до відео. Моделі дозволять створювати зображення та відео за допомогою простих текстових підказок і навчатимуться на повністю ліцензованих ресурсах Getty Images. 

Shutterstock допоможе компанії в навчанні генеративної базової 3D моделі за допомогою служби NVIDIA Picasso, щоб спростити створення детальних 3D-моделей і скоротити час, необхідний для їх створення із днів до хвилин.

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук