Український ZAS Ventures інвестував $120 000 в стартап ZEELY

Український фонд ZAS Ventures інвестував $120 000 в стартап ZEELY. Про це AIN.UA повідомив співзасновник фонду Андрій Зінчук. Угоду закрили через синдикат ZASV Syndicate.

  • ZEELY – це мобільний додаток зі штучним інтелектом для збільшення продажів малого бізнесу. Стартап заснували українці Дмитро і Ярослав Самойлюки та Аліна Бондаренко, які раніше потрапили у список молодих лідерів 30 under 30 у Європі по версії Forbes.
  • Це не перші гроші, залучені ZEELY. На рахунку стартапу загалом $1,3 млн. Як повідомляє ZAS, додаток має понад 8000 користувачів із США, Великої Британії та Канади з коефіцієнтом повернення 80%. MRR (регулярний щомісячний дохід) продукту складає більше $45 000, темп зростання – 150% щоквартально.
  • Для синдикату інвестиція в ZEELY – перша угода. ZASV Syndicate був заснований в лютому 2023 року на базі фонду ZAS Ventures, тоді ж почали вести переговори з ZEELY, але закрили угоду лише зараз.
  • Синдикат фокусується на інвестуванні в стартапи на ранній стадії з Центральної та Східної Європи під супроводом фонду з чеками від $50 000. Співінвестувати разом з синдикатом можна від $5000. Докладніше про фонд та синдикат можна почитат в інтервʼю AIN.UA з Андрієм Зінчуком.
Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук