«Індустріалбанк» здійснив повне дострокове погашення більш як 2 мільярдів гривень рефінансування НБУ

В умовах підвищення вимог до банків, зростання облікової ставки до 25 % та обвалом ВВП на 30% внаслідок повномасштабного вторгнення рф та веденням бойових дій повністю погасити кредит рефінансування від національного регулятора було нетривіальним завданням для будь-якого банку.

А команді «Індустріалбанку» це вдалося. Завдяки грамотному управлінню активами та зобов’язаннями, гнучкому підходу в умовах, що різко змінилися, банк з більш ніж 30-річною історією продемонстрував свою стійкість і надійність.

Одним із прикладів адаптивності «Індустріалбанку» є випуск одного з найкращих банківських продуктів у гривні на ринку для фізичних осіб – депозит «Нова національна перспектива», який відповідає всім поточним вимогам.

  • Висока прибутковість — ставка депозиту є гнучкою та прив’язана до депозитного сертифіката НБУ «овернайт» і зараз складає 20%.
  • Можливість швидко отримати гроші — договір укладається терміном на 5 днів та продовжується за бажанням клієнта. На будь-який 6-ий день клієнт може отримати всю суму депозиту + нараховані відсотки.
  • Мінімальна сума депозиту складає 50 000 гривень, а держава гарантує повернення будь-якої суми депозиту без обмежень. 

Ознайомитись з іншими депозитами та розмістити свій внесок можна за посиланням. 

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук